Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masážní hlavice ZALO KYRO BEST WAND zelená

Masážní hlavice ZALO KYRO BEST WAND zelená

Masážní vibrátor z hedvábného potravinářského silikonu se dvěma nástavci. Okouzlující design a cílená stimulace pomocí 5 vibrací a 6 rychlostmi.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Staňte se egyptskými bohy a poskytněte svému protějšku okouzlující uvolnění celého těla směřující k luxusní erotické předehře. Tato fantastická a zcela nezaměnitelná masážní hlavice ZALO KYRO BEST WAND se stane jedničkou ve vaší ložnici, jelikož rozvine nezkrotnou fantazii vás obou. Dopřejte si dokonalý relax po náročném dni a připravte se na vzrušující divokou jízdu.
Dlouhý masážní vibrátor v originálním designu žezla egyptských faraonů v neodolatelné zelené barvě v kombinaci se zlatými prvky z odolného ASB plastu si zamilujete na první pohled. Ergonomicky zúžená rukojeť se dobře drží v ruce a dodá vám pocit naprosté moci. Rozměrnější masážní hlavice má decentní stimulační hrany a je výjimečně flexibilní, aby se pohodlně dostala do všech koutů vašeho těla. Tři jednoduché tlačítka uprostřed hůlky spustí divoký hněv bohů.
Extrémně tichý chod přesto velmi výkonného motoru vaše myšlenky nevyruší. Inovativní a fenomenální technologie Direct Power 2.0 zajistí, že se budou vibrace soustředit pouze na hlavici, takže nebudete mít po pár minutách masáže nepříjemný pocit v rukou. Na výběr máte 5 hlubokých vibračních a pulzačních rytmů a 6 rychlostí, které regulují sílu. Intenzivní masáž zad či erotogenních zón si tak užijete v maximální možné míře. Pokud se rozhodnete vydat na cestu vášně, budou pro vás v nádherném dárkovém balení čekat ještě dva silikonové nástavce, které využijete při stimulaci bodu G, bradavek či klitorisu. Masážní hlavice je odolná proti tekoucí vodě pro snadnější údržbu a dobijete ji pomocí přiloženého USB kabelu.
Objevte starodávné uvolnění celého těla nebo nadpozemské pocity vedoucí k neodolatelné extázi.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržte prostřední tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Krátkými stisky vrchního tlačítka přidáváte na intenzitě, krátkými stisky spodního tlačítka rychlost zase ubíráte. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením prostředního tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat masážní hlavici ZALO KYRO BEST WAND:

  • báječná erotická pomůcka v luxusním elegantním designu inspirována egyptským bohem
  • vyrobeno ze sametového potravinářského silikonu prvotřídní kvality
  • ozdoben odolným ABS plastem zlaté barvy
  • flexibilní ohebná hlavice je zakulacená a dostane se pohodlně do všech koutů
  • uvolní svaly celého těla a navodí vzrušující atmosféru drážděním erotogenních zón
  • cílená stimulace díky soustředění vibrací přímo do hlavice technologií Direct Power 2.0
  • dva různé nástavce pro dráždění klitorisu a bradavek či bodu G
  • neuvěřitelně tichý a přesto velmi výkonný motory
  • 5 vibračních a pulzačních režimů a 6 režimů intenzity síly
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • odolný proti tekoucí vodě pro snadnou údržbu

Parametry:


Barva: zelená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 29,5 cm, délka hlavice 7 cm, průměr hlavice 5,2 cm, průměr rukojeti 2,6 cm - 4,2 cm, délka nástavce bod G 13,5 cm, použitelná délka nástavce 8,7 cm, průměr nástavce 3,5 cm, délka výstupku na klitoris 1,5 cm, délka nástavce dráždidla 8,8 cm, průměr nástavce 2,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Použitelná délka:
13,50 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 29,5 cm, délka hlavice 7 cm, průměr hlavice 5,2 cm, průměr rukojeti 2,6 cm - 4,2 cm, délka nástavce bod G 13,5 cm, použitelná délka nástavce 8,7 cm, průměr nástavce 3,5 cm, délka výstupku na klitoris 1,5 cm, délka nástavce dráždidla 8,8 cm, průměr nástavce 2,4 cm