Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE červený

Masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE červený

Masturbátor LELO F1 s duálními motory, funkcí Cruise Control a technologií SenSonic patří mezi top produkty na trhu. Ovládání také přes mobilní aplikaci.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, kdo by nemiloval rychlost, silné motory, vůni výfuku, zvuk převodovky a nablýskanou kapotu? Pokud jste fanoušci nejmodernějších technologií a rádi byste je propojili s vašimi intimními momenty a získali tak zcela nové a naprosto ohromující sexuální zážitky, pak si nenechte ujít tento Masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE od oceňované značky LELO, inspirovaný pravými závodníky Formule 1. Díky jedinečnému luxusnímu designu se dvěma motory kombinuje F1 konvenční vibrace se zcela novým pocitem, jaký muži zatím nepoznali, a to s unikátní technologií SenSonic. Namísto standardních vibrací jeden z motorů vydává silné sonické vlny, které pronikají hluboko do vašeho penisu, takže máte pocit, jako by to příjemně rezonovalo ze všech směrů najednou. Zažijete jedny z nejsilnějších a nejdrsnějších orgasmů vašeho života. Patentované nastavení Cruise Control vám zajistí, že nikdy nezažijete frustrující pokles výkonu ani při intenzivním používání. Místo toho 10 snímačů výkonu inteligentně sleduje a ovládá intenzitu, aby zajistil zcela bezproblémový a ničím nerušený zážitek. Funkce zámku tlačítek mu dovolí nerušeně cestovat s vámi. Díky připojení přes Bluetooth a ovládání přes mobil vám masturbátor umožní větší kontrolu nad svým vzrušením. S touto aplikací LELO F1 v nádherném technicko-sportovním prostředí budete mít potěšení doslova na dosah ruky! Je kompatibilní s operačním systémem iOS i s Android. Umožní vám experimentovat se sofistikovanými senzory a špičkovou technologií a utvářet si tak vaši vlastní úroveň potěšení. Přepínáním síly motorů v aplikaci vznikne zajímavá imitace přeřazování motoru a zabudovaný gyroskop zkoumá vaše vzrušení s počítadlem, které zaznamenává masturbační pohyb. Můžete také hlídat teplotu uvnitř.
Karoserie masturbátoru je vyrobena z odolného hliníku. Stejně jako u luxusních aut, také u F1 můžete nahlédnout dovnitř a kochat se vnitřní krásou motorů a techniky díky průhlednému krytu z odolného ABS plastu s červeným podsvícením. Vnitřní rukáv je vyroben z jemného a hedvábného silikonu velice příjemného na dotek a jeho drážkovitá textura vás vynese do sexuálního nebe. Na vrchní části je podsvícený silikonový panel s ovládacími tlačítky. Perfektní a elegantní zpracování z něj dělá exkluzivní pánskou hračku již na první pohled.
Ničím se neomezujte. Je voděodolný, což vám umožňuje užít si jej třeba i ve sprše a také to usnadňuje jeho čištění. Pomocí dodávaného nabíjecího USB kabelu jej pohodlně dobijete a pak s ním můžete 2 hodiny trénovat svou výdrž. V balení najdete také pár sportovních rukavic, čistící sprej, cedulku na dveře, saténový pytlík a vzorky lubrikantu.
Nasaďte si rukavice, zařaďte a vydejte se společně se svým strojem na divokou jízdu za bouřlivými orgasmy.

Jednoduché ovládání vám nabídne rychlý odpich. Pro aktivaci či deaktivaci zámku tlačítek podržte tlačítko + a - současně po dobu pěti vteřin až do zhasnutí panelu. Poté stiskněte krátce tlačítko power, čímž se nastartuje pohotovostní režim, rozbliká se panel a spustí se párování Bluetooth. Pokud nebudete párovat masturbátor s aplikací, stiskněte krátce tlačítko power ještě jednou. Motory nažhaví své otáčky a spustí se první režim obou motorů současně. Pro zesílení otáček přidejte plyn pomocí tlačítka + a snížení rychlosti uberete tlačítkem -.
Pro spárování s aplikací si ji stáhněte do mobilního telefonu. Spusťte aplikaci a řiďte se pokyny. Volbou play a stisknutím power nažhavíte motory, tlačítky plus a mínus upravujete jednotlivé vibrace. Potáhnutím zprava doleva můžete sledovat technické parametry svého nového miláčka.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masturbátor LELO F1 SEXTECH HIGH PERFORMANCE:

  • naprostý trhák mezi masturbátory pro dokonalé potěšení z jízdy
  • dva extrémně výkonné motory
  • technologie SenSonic způsobuje příjemné rezonance kolem vašeho penisu
  • díky Cruise Control budete zažívat uspokojení bez poklesu výkonu zařízení
  • připojení pomocí Bluetooth a ovládání přes aplikaci
  • výjimečné zpracování z hliníku s ultra jemným silikonem a drážkami pro intenzivnější stimulaci
  • okénko z odolného ABS plastu s červeným podsvícením povznese vizuální zážitek
  • nabíjení pomocí přiloženého USB kabelu
  • voděodolný pro mokrý závod ve sprše
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, červená, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast, hliník
Rozměry: celková délka 14,5 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 7,2 cm, vnitřní průměr 4,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry