ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Návlek na penis PRETTY LOVE SLOANE tělový

Návlek na penis PRETTY LOVE SLOANE tělový

Katalog: PL333824
Fantastický návlek na penis se stimulátorem klitorisu z hedvábného realistického materiálu TPR. Prodlouží penis a nabídne vibrační patronu s hlubokou vibrací pro dokonale smyslné prožitky při sexu. Je pružný, skvěle se přizpůsobí a poutko na varlata jej udrží na svém místě.
Barva:
179 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemný realistický materiál TPR
  • flexibilní a přizpůsobivý
  • přijímá a udrží lidské teplo pro autentický prožitek
  • prodlouží penis až o 2,5 cm
  • vzrušující tvar s odhaleným žaludem a stimulátorem klitorisu
  • vibrační patrona se silnou vibrací podpoří smyslné okamžiky
  • poutko na varlata jej zafixuje na místě

Popis produktu:

Chcete potěšit svou drahou polovičku a splnit její tajné přání o větším a delším penisu? Nasaďte si tento unikátní návlek a předčíte její očekávání. Luxusní pomůcka pro zkvalitnění prožitků prodlouží váš penis až o 2,5 cm a rozehraje dokonalou symfonii v jejím klíně. Bude doslova vrnět blahem a vaše sebevědomí poroste vzhůru.

Materiál a vzhled:

Návlek tělové barvy je vyroben z hedvábně jemného realistického materiálu TPR, který vyniká ve své pružnosti, skvěle přijímá lidské teplo a dokáže jej udržet, takže téměř nepozná rozdíl. Ke všemu je zdravotně nezávadný a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Má odhalený žalud a na těle různé stimulační body a drážky, které partnerka ucítí každým pohybem. Stimulátor klitorisu v podobě králíčka se pak přímo zaměří na její citlivou erotogenní zónu. Poutko na varlata jej pak pevně zafixuje na místě, takže vám nebude sklouzávat.

Funkce a vlastnosti:

Uvnitř v malé kapsičce je ukryta patrona z odolného ABS plastu, která vám oběma dopřeje fantastickou hlubokou vibraci. Svůj penis tak proměníte ve vibrátor a přenesené brnění pocítíte také, což bude intenzivně posilovat vaši erekci. Patronu je nutné z kapsičky před nasazením vytáhnout a posunout tlačítko jezdce pro zapnutí vibrace.

Voděodolnost a napájení:

Patrona není voděodolná. Návlek samotný je plně vodotěsný pro snadné čištění a můžete jej použít bez vibrací také ve sprše či ve vaně.
O pohon se postarají 3 baterie typu LR936, které jsou součástí balení.

Doporučení a údržba:

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky.
Před i po každém použití vytáhněte patronu, opláchněte jej pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Pohon:
3 x LR936 
Materiál:
Barva:
Povrch:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
14,80 cm
Použitelná délka:
12,30 cm
Průměr:
4,70 cm
Podrobnější rozměry:
použitelný průměr roztažitelný od 3 cm, průměr poutka na varlata roztažitelný od 3 cm, délka stimulátoru 4,5 cm, průměr stimulátoru 2 cm 
Návod
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: