Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Návlek na prst SATISFYER TEASER Finger vibrační žlutý

Návlek na prst SATISFYER TEASER Finger vibrační žlutý

Vibrační návlek na prst SATISFYER TEASER z hedvábně jemného silikonu potěší vaše erotogenní zóny díky 2 motorům a 12 vibračním a pulzačním režimům.
Barva:
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Objevte intenzivní a rozkošný pocit hlazení při smyslné předehře a pozvěte k těmto účelům do ložnice fantastický návlek na prst SATISFYER TEASER ve skvostné žluté barvě. Mazlení a laskání má jistě nepochybný význam v milostném životě, zvláště pak před intimními hrátkami samotnými. Vyzdvihněte tuto přednost pomocí tohoto vibračního pomocníka a udělejte radost sobě či vaší drahé polovičce. Relaxační masáž s nádechem pikantního vzrušení již čeká na vaše křivky.
Návlek je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality bez obsahu ftalátů a je tak zcela bezpečný pro lidskou pokožku. S naprostou něžností tak pohladí vaše partie a potěší například vaše bradavky, klitoris, penis a spoustu dalších míst, které dokáží navodit sexy atmosféru. Hladký a odolný ABS plast ozdobí jeho už tak elegantní design. Podlouhlý ergonomický tvar mírně zahnutého pevného těla skvěle padne a flexibilní poutko obepne prst, díky kterému se návlek udrží na místě.
S maximální péčí se o vás postarají dva extra tiché a výkonné motory pracující současně na každém konci, které roztančí silných 12 vibračních a pulzačních režimů. Jeho něžné tóny naladí napjatou strunu touhy a vy se budete cítit jako v bavlnce. Vyzkoušejte jej také ve sprše či ve vaně, neboť je plně vodotěsný dle IPX7 a s teplou vodou vám může zpříjemnit romantickou lázeň a chybějící energii mu doplníte pohodlně pomocí magnetického USB kabelu.
Dodejte vašemu pohlazení speciální jiskru a vytvořte pro váš protějšek výjimečnou náruč plnou lásky narůstající směrem k fenomenální extázi.

Proč si vybrat návlek na prst SATISFYER TEASER:

  • jedinečná elegantní pomůcka pro podporu tělesné blízkosti
  • okoření doteky a zpříjemní pohlazení pro mimořádné intimní momenty
  • podlouhlý tvar s hladkým zakulaceným zakončením
  • ultra hebký a sametový silikon prvotřídní kvality bezpečný pro tělo
  • dva extrémně výkonné a tiché motory
  • 12 různých vibračních i pulzačních režimů
  • vodotěsný dle IPX7 nabídne mokré radovánky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: žlutá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 11,8 cm, šířka 3,4 cm, vnitřní průměr kroužku na prst 2,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry