Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Olej intimní Kvitok FEMINITY 50 ml

Olej intimní Kvitok FEMINITY 50 ml

Fantastický intimní olej ideální pro citlivou a podrážděnou pokožku. Má optimální pH, udržuje přirozenou rovnováhu mikroflóry a působí proti infekcím a mykózám.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si tu nejdokonalejší a nejjemnější péči, jakou si můžete přát. Objevte sílu přírody a kouzlo jejích fascinujících účinků. Vychutnejte si unikátní přírodní kosmetiku značky Kvitok, která je z láskou a něhou vyráběná na Slovensku. Podle filozofie této rodinné firmy si zakládá na prvotřídní kvalitě, jednoduchém a transparentním složení vybraných ingrediencí, poctivosti, upřímnosti a v konečném důsledku také na spokojenosti zákazníků, kteří této značce důvěřují. Poznejte i vy jedinečný efekt výtažků z bylin a rostlin, který se nenachází jen na krásných obalech, ale především uvnitř produktů, které dodají vašemu tělu a pokožce neuvěřitelný zdravotní efekt. Recepty pochází nejen z prastarých lidových léčitelských knih, ale jsou propojeny se skutečnou vědeckou prací a poznatky. Ke všemu značka Kvitok používá výhradně veganské složky bez parfémů, umělých barviv a konzervantů a také dbá na ochranu životního prostředí, takže jsou veškeré obaly recyklovatelné a snižují tak negativní stopu na naší planetě.

Představujeme vám výjimečný intimní olej Kvitok FEMINITY, jež naleznete v praktické lahvičce s rozprašovačem o objemu 50 ml. Po kontaktu s vodou se okamžitě promění v mléčnou emulzi hedvábné konzistence, která se perfektně vstřebává. Špičkový koktejl přírodních olejů z meruňkových jader, mandlového, olivového, jojobového a slunečnicového oleje pečují o pokožku, vyživují ji a hydratují, takže ji zanechají hebkou, jemnou a vláčnou. Bohaté zastoupení esenciálních olejů z levandule, heřmánku a citrusové kůry jej nádherně provoní bylinami, takže potěšíte také svou mysl při jeho aplikaci a přináší mimořádné protizánětlivé a antimykotické účinky. Chrání přirozenou mikroflóru vašich intimních partií, zabraňuje vzniku kvasinkových infekcí a plísním a vzhledem k nízkému pH je přátelský k vaginálnímu prostředí. Přidaný vitamín E pak zpomaluje a zmírňuje projevy stárnutí. Tento mycí olej navíc jemně a šetrně čistí pokožku, zabraňuje jejímu vysoušení a dodává fenomenální pocit pohodlí. Pokud máte extrémně citlivou a suchou pokožku, doporučujeme použít olej také na tato místa.
Dopřejte si báječnou a dechberoucí ozdravnou kůru. Chraňte své intimní partie, vyzkoušejte znovu propojit své tělo s ryzí přírodou a hlavně ...rozkveťte do krásy...

Pro použití opláchněte pokožku či intimní partie čistou vodou a naneste malé množství na požadované místo. Poté jej rozetřete a vmasírujte, nechejte pár minut působit a následně jej opláchněte a jemně vysušte. Skladujte v suchu a chladu.

Proč si vybrat olej intimní Kvitok FEMINITY:

  • unikátní luxusní kosmetika slovenské výroby pocházející z čisté přírody a vědeckých poznatků
  • jedinečné složení vybraných veganských ingrediencí prvotřídní kvality
  • obsah vzácných olejů a léčivých éterických olejů šetrně čistí pokožku
  • okouzlující bylinková vůně pozitivně působí na psychiku
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • pomáhá udržovat zdravou mikroflóru intimních partií a brání vzniku infekcí a mykóz
  • perfektně hydratuje a nevysušuje pokožku a je vhodný i pro citlivou a suchou kůži
  • vitamín E zpomaluje stárnutí a zmírňuje jeho projevy

Parametry:


Barva: transparentní
Vůně: bylinná
Obsah: 50 ml
Složení: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Levandula Angustifolia Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Citrus Limon Peel Oil, Tocopherol, *Linalool, *Limonene
* přirozeně se vyskytující v silicích
Parametry