Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Pleťové máslo Earthly Body Guavalava Skin Butter

Pleťové máslo Earthly Body Guavalava Skin Butter

Konopné pleťové máslo Earthly Body Guavalava Skin Butter je 100% přírodní veganský produkt. Poskytuje perfektní hydrataci i extrémně vysušené pokožce.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Abyste se před svým erotickým večerem cítila naprosto uvolněně, jistě potřebujete být dokonalá. Před obléknutím svůdného erotického prádla dopřejte péči také vašemu tělu. Pleťové máslo Earthly Body Guavalava Skin Butter je přesně to, co vám nesmí chybět! 100% veganské složení bohaté na přírodní oleje jako například olej z konopných semen, agranového oleje či oleje z jojoby se výborně vstřebává, nezanechává pocit mastnoty ani nelepí a poskytuje výjimečnou hydrataci i extrémně vysušené pokožce. Intenzivní zvlhčení a obnovu pružnosti tak dokáže dodat například patám, loktům či kolenům. Avšak jeho jemná textura je vhodná pro celé tělo i každodenní použití. Směs přírodních výtažků vyživuje vaši pokožku a obohacuje ji o Omega 3 a 6 mastné kyseliny a o řadu vitamínů, které jí dodávají sametový a zářivý vzhled. To vše s okouzlující vůní exotické guavy, passion fruit a trochou citrusů. Čeká vás hedvábný pocit, který povznese nejen vaši mysl.
Dokonalá a svěží? Teď už vám nebrání nic užít si vaši intimní chvilku plnými doušky.

Proč si vybrat pleťové máslo Earthly Body Guavalava Skin Butter:

  • unikátní pleťový krém pro celé tělo mimořádné kvality
  • 100% přírodní veganské složení bohaté na oleje a přírodní výtažky
  • nelepí a dodává extrémní hydrataci i pro tu nejsušší pokožku
  • zanechává kůži jemnou a poskytuje jí zdravou hebkost
  • perfektně se vstřebává bez pocitu mastnoty
  • svěží vůně exotické guavy s kapkou passion fruit a citrusů

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 227 g
Složení: Aqua, Carthamus Tinctorious (Safflower) Seed Oil, Stearic Acid, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Parfum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Carbomer, Sodium Hydroxide, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Cucumis Sativus (Cucumbere) Fruit Extract, Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Rosa Canina (Rosehips) Extract, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol
Parametry