Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Gel podpásový pro muže Below the Belt Grooming Active gel 75 ml

Gel podpásový pro muže Below the Belt Grooming Active gel 75 ml

Podpásový gel Below the Belt Grooming Active 75 ml je v pánské kosmetice první svého druhu v oblasti intimní hygieny. Mějte své partie svěží a v suchu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Trpíte nadměrným pocením, sportujete nebo máte sedavé zaměstnání a vaše podpalubí nemá dostatek prostoru a vzduchu? Jistě znáte deodoranty a antiperspiranty. Ale ty na vaše intimní místa nepatří. Co s tím? Unikátní a výjimečná pánská kosmetika Britské výroby přichází s jedinečným produktem pro pány. Podpásový gel pro muže Below the Belt Grooming Active gel 75 ml je opravdovou specialitou. Dejte si skvělou sprchu a po ní aplikujte tento gel na vaše intimní partie. Dopřejte si luxus a nevynechejte jediné místečko. Pěkně levou stranu, pak pravou. A je hotovo! Gel velmi rychle zaschne a vytvoří jemný film, který ochrání vaše partie. Budete několik hodin pěkně v suchu a ve vůni. Je dermatologicky testován, jemný k citlivé pokožce a obsahuje esenciální oleje a voní citrusy s kapkou černého pepře. Vaše nádobíčko bude mít tu nejlepší péči.

Proč si vybrat gel podpásový pro muže Below the Belt Grooming Active gel 75 ml:

  • účinné a příjemné řešení pocení v intimní oblasti
  • extra rychlé vstřebávání a svěží citrusová vůně s nádechem černého pepře
  • obsahuje esenciální oleje a je citlivý k pokožce
  • dermatologicky testován

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 75 ml
Složení: Aqua (Water), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crossploymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Menthyl Lactate, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Silica, Isoceteth-10, Limonene, Linalool
Parametry