ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Podprsenka latexová LateX Bustier černá

Podprsenka latexová LateX Bustier černá

Oblékněte se do sexy latexu a zažijte nezapomenutelné okamžiky plné rozkoše a vzrušujících fantazií. Vysoce kvalitní přírodní latex se přizpůsobí postavě a podtrhne vaše křivky.
Doprava zdarma
1 795 Kč
Příslušenství
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • Sexy lesklá podprsenka zvýrazňující křivky ňader
  • Luxusní přírodní latex prvotřídní kvality
  • Vhodné k BDSM hrátkám a pro fetish události
  • Nabízíme ve velikostech S, M, L, XL

Popis produktu:

Rády byste si naplnily vášnivé fantazie plné vzrušení a temnoty? Latexová podprsenka LateX v sexy černé barvě, bude dokonalou volbou pro chvilky plné vášně nebo fetiš události. Materiál je prvotřídní přírodní latex, lesklý a velice pružný materiál, který vyžaduje velmi opatrné zacházení, aby nedošlo k jeho poškození. Latex spolu se střihem podprsenky obepne a zvýrazní křivky těla a učiní vás tak neodolatelnými. Na zádech má tři zapínací cvočky, takže lze přizpůsobit velikost obvodu. Výstřih zvýrazní ňadra a zajistí, že budete hvězdou večera.
Čištění provádějte pouze speciálním latexovým čisticím prostředkem nebo v čisté vlažné vodě bez přidání pracího prášku, poté jemným vlněným hadříkem vytřete do sucha. Opakované mytí a vytírání do sucha zvyšuje lesk. V případě, že si přejete ještě vyšší lesk, doporučujeme použít latexový sprej. Jedná se o přírodní materiál, který může způsobovat alergie.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články