Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Podvazkový pás BRACLI VIENNA černý

Podvazkový pás BRACLI VIENNA černý

Elegantní podvazkový pás z jemného vyšívaného tylu lesklou nití a pružných elastických proužků. Nabídne půvabný střih a nastavitelné podvazky s push-up efektem.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
2 399 Kč
Příslušenství
Popis zboží

Dokážete si představit, že by vaše spodní prádlo nedráždilo pouze vaši drahou polovičku, ale také vás samotné? Unikátní značka luxusního prádla BRACLI spojila příjemné s užitečným a vyvinula dokonale elegantní prádlo, které originálním a jedinečným způsobem stimuluje vaše citlivé intimní partie každičkým pohybem a to naprosto diskrétně. Rozviňte svou fantazii a nechejte své prožitky pohltit vás do doposud neobjevené erotické dimenze plné vášně.

Pokud již máte doma nádhernou kolekci spodního prádla a chcete jej povznést na maximální možnou úroveň, pak svůj svůdný model doplňte o tento nádherný podvazkový pás BRACLI VIENNA v tajemné černé barvě, který podpoří váš sex-appeal a nadchne vás hned na první pohled. Je ušitý z okouzlujícího jemného průhledného tylu, který je dekorován vyšívaným vzorem z lesklé nitě, která perfektně vyniká na těle. Tato pružná tkanina nechá lehce nahlédnout pod pokličku a krásně ozdobí bříško a boky. V kombinaci s širším elastickým proužkem v pase se také skvěle přizpůsobí, obepne tělo a dobře drží na svém místě. Moderní střih je velmi pohodlný na nošení a bude magneticky přitahovat pozornost vašeho protějšku. Zapíná se vzadu na kovovou zlatou přezku a pomocí jezdce si nastavíte přesnější velikost. Pás pak disponuje integrovanými nastavitelnými podvazky, které skvěle padnou všem a můžete je také více přitáhnout kolem stehen v momentě, kdy je máte přímo pod zadečkem, čímž získáte optický push-up efekt. Tohoto pohledu se vaše polovička rozhodně nebude moct nabažit. Nádherné obdélníkové spony v barvě růžového zlata dodají vašemu tělu šmrnc a luxusní dojem. Udělejte si čas a mrkněte na další nabídku prádla této úžasné značky zde.
Proměňte se v královnu noci, které bude ležet u nohou.

Proč si vybrat podvazkový pás BRACLI VIENNA:

  • výjimečný doplněk erotického prádla v naprosto jedinečném elegantním designu
  • velmi kvalitní pružný materiál a moderní střih se perfektně přizpůsobí křivkám
  • jemný tyl s půvabným vzorem vyšívaným lesklou nití v kombinaci s elastickými proužky
  • průhledný charakter síťoviny navodí vzrušující atmosféru
  • nastavitelné integrované podvazky okolo stehen s prvky růžového zlata
  • optický push-up efekt vyzdvihne krásu vašeho zadečku
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a PLUS

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: výšivka 73% polyamid, 27% elastan, saténové gumičky 79% polyamid, 21% elastan, tyl 85% polyamid, 15% elastan, hedvábí 93% hedvábí, 7% elastan
Velikost: S, M, L, PLUS

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Barva:
Materiálové složení:
výšivka 73% polyamid, 27% elastan, saténové gumičky 79% polyamid, 21% elastan, tyl 85% polyamid, 15% elastan, hedvábí 93% hedvábí, 7% elastan 
Články