ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Rukavice pánské Regnes Fetish Planet CRD černé

Rukavice pánské Regnes Fetish Planet CRD černé

Vzrušující nadloketní pánské rukavice s očkem pro palec. Jsou vyrobeny z ekokůže a disponují stříbrným zipem rozepínatelným z obou stran.
Varianta:
999 Kč
Popis zboží

Jste duší tak trochu neposlušným subíkem a toužíte si obléknout nějaký ten svůdnější dámský obleček? Pravděpodobně jste i propadnul v tuzemské krajině zatím nepříliš rozšířenému trendu Crossdressingu.
Možná vás jen fascinuje estetika dámské módy, nedbáte genderových stereotypů a výběr z dámského sortimentu nekoresponduje s vaší velikostí. Asi dobře víte, jak může být náročné sehnat ty pravé kousky přímo podle vaší chuti, zejména co se rafinovaných doplňků týče. Pokud milujete svůdně lesklé i matnější modely z ekokůže a estetika wetlooku vám rozhodně není cizí, máme právě pro vás výjimečné rukavice Regnes Fetish Planet CRD v prodloužené nadloketní délce. Svůdný model z matné syntetické kůže je po celé délce dekorován zářivě stříbrnými zipy, které je možno rozepnou z obou stran, pokud se během divočejší akce trochu zapotíte. Díky očku prostřiženému pro váš nenechavý palec je i po částečném rozepnutí udržíte na pažích a můžete směle pokračovat v tanci nebo zvolené role-play. Velikostní rozpětí je odpovídající, díky zvolenému polyesteru s přídavkem elastanu jsou rukavice dostatečně poddajné a zároveň budou vaše tělo kopírovat jako druhá kůže. Takové obepnutí je neskutečně sexy, ať už chcete být bohem nebo bohyní vaší pikantnější performance.
Zbořte společenská tabu, buďte svůj a originální, ať už toto sebevyjádření cítíte jako svůj životní postoj, anebo zkrátka chcete být výstřední a pořádně si zařádit.

Proč si vybrat rukavice pánské Regnes Fetish Planet CRD:

  • pánské rukavice unisex stylu
  • vyrobeny z prémiové sexy ekokůže
  • prodloužená nadloketní délka
  • obohaceny o zip rozepínatelný z obou stran
  • praktické očko pro zafixování palce
  • obepínají tělo jako druhá a kůže a zároveň jsou pohodlné a poddajné
  • v případě znečištění je můžete vyprat
  • nabízíme ve velikosti S/M a L/XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 95% polyester, 5% elastan
Velikost: S/M, L/XL
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
95% polyester, 5% elastan 
Články