Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada análních kolíků PMV20 KODA vícebarevná

Sada análních kolíků PMV20 KODA vícebarevná

Hravá a barevná sada kolíčků z hedvábného silikonu prvotřídní kvality pro začátek zkoumání análního potěšení. Bezpečnostní základna příjemná na nošení.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy a pánové, chcete vyzkoušet anální dráždění a poznat kouzlo těchto praktik? Rozmazlete své nové prožitky s touto sadou análních kolíků PMV20 KODA a poznejte intenzivnější dimenzi svých vyvrcholení. Eliminujte strach z různých mýtů díky barevné a hravé kombinaci barev. Fantastické kolíčky jsou vyrobeny z ultra hebkého a hedvábně jemného silikonu prvotřídní kvality, který je zcela nezávadný pro lidskou pokožku a báječně pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Jejich tělo je skutečně extrémně měkké a flexibilní, aby se dobře přizpůsobily. Tvar disponuje velmi úzkou špičkou a jen postupně rozšiřujícím se tělem. Perfektně vyplní váš vnitřní prostor a bezpečnostní základna zabrání případným nehodám. Ke všemu je příjemná na nošení, takže vám nebude nikterak vadit ani překážet.
Sada obsahuje tři velikosti kolíčků. Nejmenší pro začátečníky, kteří objevují své pocity vášně, střední pro mírně pokročilé a pro všechny, kteří chtějí posunout hranici své rozkoše a nakonec největší pro skutečné fajnšmekry, kterými se s touto sadou stane každý. Postupné rozšiřování průměru vás pomalu připraví na finální anální sex, který si pak užijete plnými doušky. Pozvat je můžete také do sprchy či do vany, jelikož jsou plně vodotěsné a ve spojení s teplou vodou vás doprovodí na cestě za vzrušujícími orgasmy.
Vyberte si pro své hrátky elegantní design a otevřete bránu bohatého análního světa.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu těchto hraček. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití je opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který je zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat sadu análních kolíků PMV20 KODA:

  • výjimečná sada tří kolíčků pro objevování análních hrátek
  • hravý barevný design navodí bezstarostnou atmosféru
  • flexibilní a výjimečně měkký hedvábně jemný silikon prvotřídní kvality
  • hladké ergonomicky tvarované tělo s velmi úzkou špičkou
  • postupně se rozšiřující střed zakončený příjemnou základnou
  • perfektní pro posouvání vlastních hranic od začátečníků po profesionály
  • vodotěsné provedení nabídne mokré radovánky ve sprše či ve vaně
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: různá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 9 cm, 12,5 cm a 14 cm, použitelná délka 7,8 cm, 11,1 cm a 12,3 cm, průměr 2,8 cm, 3,9 cm a 4,4 cm, šířka základny 5 cm, 6,8 cm a 7,7 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry