Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada gelů System JO AGAPE 120 ml & ORAL DELIGHT STRAWBERRY 30 ml

Sada gelů System JO AGAPE 120 ml & ORAL DELIGHT STRAWBERRY 30 ml

Prémiový lubrikační gel hedvábného složení pro citlivou pokožku a báječný slíbatelný stimulační gel s jahodovou příchutí a chladivým efektem.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si čistou radost z intimních hrátek plnými doušky. Tato luxusní sada prémiových gelů AGAPE a ORAL DELIGHT značky System JO vám nabídne neodolatelné chvíle potěšení.
Lubrikační gel AGAPE byl speciálně vytvořen z kvalitních ingrediencí, které dávají důraz na používání s citlivou pokožkou. Proto je ideální pro ženy, jelikož kopíruje a napodobuje přirozené vaginální prostředí a má nízké pH. Pokud si vybíráte gel na základě složení, pak bude tento naprosto ideální pro vás, jelikož je na vodní bázi a neobsahuje žádné oleje, parfémy či parabeny, dokonce ani silikon, glycerin a propylenglykol. Má dokonale jemnou texturu jako hedvábí s dlouhotrvajícím kluzným účinkem. Také je kompatibilní se všemi druhy erotických pomůcek včetně latexových prezervativů. Praktická lahvička se snadno uzavíratelným dávkovačem usnadní jeho aplikaci.
Intenzivní stimulační gel ORAL DELIGHT si užijete buď při předehře, nebo vzrušujícím pokračování vašeho milostného dobrodružství. Výjimečně dráždivý slíbatelný gel vám dopřeje smyslnou jahodovou příchuť, která vás oba potěší při orálním uspokojování. Navíc vás okouzlí fantastickým chladícím efektem, který je způsoben trojnásobnou dávkou mentolu.
Rozviňte svou fantazii v ložnici a nechejte se unášet na vlnách vášně.

Proč si vybrat sadu gelů System JO AGAPE & ORAL DELIGHT:

  • luxusní osobní gely prémiové kvality pro nekonečné potěšení v ložnici
  • sada vhodná pro orální dráždění a předehru včetně vzrušujícího pokračování
  • hedvábná textura gelu s dlouhotrvajícím kluzným účinkem
  • ingredience bez obsahu glycerinu i propylenglykolu
  • respektuje pH a napodobuje přirozenost vaginálního prostředí
  • výjimečný chladivý efekt a báječná vůně a chuť zralých sladkých jahod

Parametry:


Barva: transparentní, růžová
Obsah: 120 ml, 30 ml
Složení: AGAPE - Water, Propanediol, Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid, ORAL DELIGHT - Water, Glycerin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Flavor, Sucralose, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Hydrated Silica, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Menthol, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Carrageenan, Butea Superba Extract, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Red 40 (Cl 16035)
Parametry