Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada kalhotek Cottelli LINGERIE 3 ks černá

Sada kalhotek Cottelli LINGERIE 3 ks černá

Sada tří svůdných kalhotek z jemného tylu a půvabné krajky. Nohavičkové kalhotky, minimalistická tanga a průsvitné kalhotky s otevřeným zadečkem.
Vyberte si velikost:
369 Kč
Popis zboží

Chcete svůj šatník obohatit o nové kousky? Využijte příležitost a doplňte vaše spodní prádlo o tyto mimořádné kousky, které podpoří pikantní smyslnost a naladí svůdnou eleganci. Fantastická sada kalhotek Cottelli LINGERIE v sexy černém designu obsahuje tři různé druhy spodního prádla, takže vám dodá rozmanitost v různých svůdných situacích.
Kalhotky s nohavičkami jsou ušity z půvabné květinové krajky, která je pružná a pohodlná na nošení. Průsvitný charakter navodí svůdnou atmosféru a malá saténová mašlička ozdobí bříško. Krásně v nich vynikne váš zadeček, který se stane neodolatelný a k nakousnutí. Druhé kalhotky v balení jsou ušity z extrémně jemného sametového tylu. Průsvitná síťovina nechá nahlédnout pod pokličku, čímž se proměníte v atraktivní dračici. Příjemný střih okoření odhalený zadeček, který bude kdykoliv připraven na žhavé doteky a sladké polibky. Jsou rovněž velmi pružné a skvěle se přizpůsobí vašim křivkám. V neposlední řadě na vás čekají minimalistická tanga, která toho příliš nezakryjí. Diskrétní však budou pod šaty či sukní. Přední panel mají z jemného hedvábného tylu. Tenký proužek v bocích pak navazuje na zadní část. Váš zadeček v nich bude dokonalý a maximálně přístupný. Všechny kalhotky se pak dají různé kombinovat téměř s jakýmkoliv prádlem.
Nespokojte se s obyčejnými kalhotkami a vyberte si rovnou bohatou sadu, která vám dá hned tři různé možnosti pro vášnivé rande.

Proč si vybrat sadu kalhotek Cottelli LINGERIE:

  • tři svůdné druhy erotického prádla pro ženy v různém designu
  • výjimečně pružný a sametově jemný tyl a půvabná květinová krajka průsvitného charakteru
  • dokonalý sexy vzhled podpoří smyslnou intimní atmosféru
  • perfektně se přizpůsobí postavě a jsou extrémně pohodlné na nošení
  • kalhotky s nohavičkami i odhaleným zadečkem
  • minimalistická tanga se skvěle hodí pod šaty či sukni
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 90% polyamid, 10% elastan
Velikost: S, M, L, XL
Recenze (0)
Parametry
Články