Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set

Sada Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set

Báječná sada dvou interaktivních hraček pro ni i pro něj Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set. Sólové i párové hrátky perfektní například pro vztahy na dálku.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy a pánové. Čeká vás situace odloučení na delší dobu a přáli byste si zůstat alespoň trochu na blízku? Nebo se doma oddáváte vzrušujícím hrátkám společně a rádi byste trochu okořenili váš milostný život? Ať už z jakéhokoliv důvodu, rozhodně vyzkoušejte tuto fantastickou sadu Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set a budete si vychutnávat milostné okamžiky odkudkoliv na světě. Dvě interaktivní hračky nabušené technologiemi a funkcemi pro sólové i párové akce včetně vzrušujících hrátek pro vztahy na dálku. Představme si tyto pomůcky trochu blíže.

Kiiroo Onyx+ je moderní masturbátor, který je složen z těla z odolného ABS plastu a vnitřním rukávem z realistického materiálu TPE. Ve svém nitru skrývá 10 kroužků z malých perliček, které cestují nahoru a dolů, aby vám způsobily ty nejkrásnější intimní momenty. 5 různých stupňů masturbace a 5 stupňů rychlosti, tichý chod, manuální i automatický režim, mobilní aplikace, možnost připojení videí, her a VR reality a hlavně propojení s ostatními pomůckami značky Kiiroo, to je jen zlomek toho, jakou vášeň ve vás dokáže probudit. Nabíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Podrobnější informace a návod k používání naleznete zde.

Kiiroo Pearl 2 je jedinečný vibrátor z úžasně hebkého a sametově jemného silikonu. Disponuje 5 silnými vibračními a pulzačními režimy. Hned první režim vás dostane, protože reaguje přesně na vaši touhu. Jakmile jej zasunete, spustí vášnivé brnění, které si ihnet zamilujete. Pokud jej vyjmete, vibrace ustanou. Samozřejmostí je vodotěsné provedení a nabíjení přes přiložený USB kabel. Můžete jej propojit s mobilní aplikací, funguje s interaktivními videi, hrami a VR realitou a perfektní je také propojení s ostatními pomůckami značky Kiiroo, abyste zůstali ve spojení se svým milencem z jakéhokoliv kouta světa. Podrobnější informace a návod k používání naleznete zde.

Údržba není náročná a zvládne ji opravdu každý. Stačí vložku masturbátoru vytáhnout, obrátit naruby a omýt vlažnou vodou. Vibrátor opláchněte také pod teplou vodou. Vyvarujte se použití mýdla, které může hračky poškodit. Stejně tak doporučujeme použití výhradně lubrikantů na bázi vody. Celou naší nabídku najdete zde. Po úplném vysušení můžete návlek masturbátoru občas poprášit pudrem pro masturbátory nebo kukuřičným škrobem. To byste měli udělat i v případě, že nebudete masturbátor delší dobu používat. Vrátí vám to delší životností. Doporučujeme taktéž použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat sadu Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set:

  • perfektní set pro páry podstupující odloučení
  • obě pomůcky se dají použít i samostatně
  • propojení mezi sebou nebo s telefonem pro snadnější ovládání
  • interaktivní chování s videi a hrami či virtuální realitou
  • velmi kvalitní zdravotně nezávadné materiály
  • 5 stupňů a 5 intenzit imitace masturbace kuličkovými kroužky u masturbátoru
  • moderní dotykové ovládání
  • 5 režimů vibrací a pulzací u vibrátoru
  • vodotěsné provedení vibrátoru pro mokré hrátky
  • obě pomůcky jsou dobíjecí pomocí přiložených USB kabelů
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, růžová, stříbrná
Materiál: masturbátor TPE materiál, ABS plast, vibrátor silikon, ABS plast
Rozměry: masturbátor - celková délka 26,2 cm, vkládací délka 16,5 cm, průměr masturbátoru 8,9 cm, vnitřní průměr tunelu 4,9 cm, průměr návleku roztažitelný, vibrátor - celková délka 19 cm, použitelná délka 14 cm, průměr 3,6 - 4,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: vibrátor ano, masturbátor ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry