ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Sada vaginálních činek Y.Love CINDY

Sada vaginálních činek Y.Love CINDY

Katalog: YL005
Barevná hravá pětidílná sada silikonových vaginálních činek Y.Love CINDY pro tréning svalů pánevního dna. Zdraví prospěšné cvičení zlepší váš sexuální život.
Všechny recenze (1)
999 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Buďte zdravá a spokojená ve všech ohledech vašeho života. Ženské tělo ovlivňuje pánevní dno více, než možná tušíte. Vaginální činky Y.Love CINDY v pětidílné sadě vám pomůžou posílit svaly a tím předejít mnohým potížím. Jako třešničkou na dortu bude pro vás i vašeho partnera zlepšení sexuálního prožitku. To už stojí za zmínku.
Ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Nejčastěji se jedná o ženy po porodu, ovšem tato skutečnost není podmínkou. Posilovat je můžete preventivně i před porodem. Získáte tím pevnější postoj a kontrolu nad svými svaly, které pokud využijete při sexu, oba si vychutnáte své intimní chvíle mnohem intenzivněji. Jednou z možností jsou činky, které stojí za to vyzkoušet.
Tyto činky v unikátním designu jsou barevně odstupňované dle váhy. Vybírat můžete z 38 g, 48 g, 58 g, 78 g a 116 g. Jsou tudíž ideální pro začátečníky a postupné propracování k nejtěžší váze. Všechny jsou vyrobeny z ultra hebkého sametového silikonu tak hedvábného na dotek, že si je ihned zamilujete. Oválný tvar s úzkou špičkou usnadňuje vkládání do pochvy a perfektně sedí na místě. Na svém povrchu má jemnou drážku. Měkké flexibilní poutko se zesíleným zakončením pak napomůže vyjmutí a navíc se diskrétně skryje v kalhotkách. První čtyři činky uvnitř disponují druhou menší a těžší kuličkou, která při pohybu naráží do stěn, čímž vytváří přirozenou vibraci, která ještě více podvědomě aktivuje svaly pánevního dna a donutí je pracovat. Takovéto jemné chvění ve vaší vagíně je naprosto tiché a nenápadné, může být neuvěřitelně příjemné a vede k jedinečným pocitům. Poslední nejtěžší činka je pak zcela vyplněná vnitřním závažím.
Cílem cvičení je činku zavést do pochvy a udržet ji alespoň po dobu 15 minut. Jakmile toho budete schopna alespoň týden, přidejte na váze. Doporučovány jsou také Kegelovy cviky, které váš trénink ještě zefektivní. Cvičit můžete kdykoliv a kdekoliv vás napadne. Doma v soukromí, při chůzi na procházce, při běhu či sportu a dokonce díky vodotěsnému provedení také v bazénu. To nepůjde hned, ovšem nezoufejte a vytrvejte. Výsledky se jistě brzy dostaví a vaše i partnerovy orgasmy toho budou důkazem.
Ve zdravém těle, zdravý duch a mnoho spokojených momentů v posteli.


V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití je opláchněte pod vlažnou vodou a následně použijte čistič erotických pomůcek, který je zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat sadu vaginálních činek Y.Love CINDY:

  • erotická a zároveň i zdravotní pomůcka pro začátečníky i pokročilé
  • velice elegantní a hravý barevný design
  • kvalitní sametově hebký a jemný silikon
  • ergonomický tvar se perfektně přizpůsobí a padne
  • vnitřní pohyblivé závaží vytváří přirozené vibrace
  • měkká flexibilní manipulační poutka pro vaše pohodlí
  • vodotěsné provedení pro nerušené cvičení ve vaně či v bazénu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: různá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka činek 15 cm, použitelná délka činek 5,5 cm, průměr činek 3,4 cm, váha 38 g, 48 g, 58 g, 78 g a 116 g
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (1)

Recenze produktu Sada vaginálních činek Y.Love CINDY (1)

ověřený zákazník
21.11.2022
Zatím je používám pár dní, ale za mě super
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Parametry:
Typ:
Provedení:
Ovládání:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
15,00 cm
Použitelná délka:
5,50 cm
Průměr:
3,40 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka činek 15 cm, použitelná délka činek 5,5 cm, průměr činek 3,4 cm, váha 38 g, 48 g, 58 g, 78 g a 116 g 
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: