Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stimulátor klitorisu SATISFYER CURVY 3+ růžový

Stimulátor klitorisu SATISFYER CURVY 3+ růžový

Revoluční a dokonalý SATISFYER CURVY 3+ v růžové barvě nabízí 11 režimů bezkontaktní stimulace klitorisu tlakovými vlnami, 11 vibrací a ovládání přes aplikaci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Kdo by neznal SATISFYER? Minimálně jeden prostě musíte mít doma a pokud jej ještě nemáte, tak to musíte rychle napravit. Teď budete mít o důvod více. SATISFYER vyslyšel přání jeho uživatelů a přichází s revolučním modelem CURVY 3+ v něžné růžové barvě, který vás ohromí množstvím funkcí, bezkonkurenčním drážděním klitorisu a rozsáhlé možnosti ovládání přes mobil. Takže pokud jste dodnes váhali, tak teď už vážně není na co čekat!
SATISFYER CURVY 3+ je malý špičkový přístroj, který funguje na principu vtahování a vypouštění vzduchu. Takovéto tlakové vlny jemně a citlivě nasávají váš klitoris v různých intervalech, čímž dochází k té nejdokonalejší bezkontaktní stimulaci klitorisu, jakou si ani nedokážete představit. Miliony spokojených uživatelek hodnotí vakuové dráždění SATISFYERU jako nejintenzivnější a rychlé dosáhnutí velmi bouřlivých orgasmů, mnohokrát i několikanásobných. A nyní si tento luxus můžete dovolit i vy a to včetně nového ovládání přes mobilní aplikaci. Aby toho nebylo málo, kromě 11 intenzit tlakových vln vás také potěší jeho 11 vibračních režimů, nezávisle ovládaných na vlnách. Čekají vás prostě nejsmyslnější intimní chvíle, které budete milovat.
CURVY 3+ je celý vyroben z extrémně hladkého a sametově jemného měkkého lékařského silikonu, který úžasně hladí a laská vaši pokožku a má vskutku nádherný design. Jeho širší tělo se báječně drží v ruce a je mírně zahnuté pro maximální pohodlí při manipulaci. Tlačítka pro ovládání jsou snadno dostupná a lehce hmatatelná, takže vás od vzrušujících momentů nebude nic vyrušovat. Nasaďte si poddajnou hubičku na váš poštěváček a oddejte se nekonečným vlnám vášně.
Mobilní aplikace, která je pro vás zcela zdarma, nabízí opravdu širokou paletu využitelnosti, ať už výběr z velkého množství přednastavených režimů v knihovně, vytvoření vlastní křivky či sekvence pulzací, sdílení s ostatními uživateli, ovládání hlasem nebo propojení na dálku s telefonem partnera. Zajímavou funkcí je synchronizace hudby s pulzacemi a to z vašeho playlistu včetně možností propojení se Spotify. Lidově řečeno posloucháte svou oblíbenou muziku a v jejím rytmu budete opojně hýčkaná. Vzrušující může být i možnost chatu a videochatu. Můžete jej ovládat také pomocí chytrých hodinek. Prozatím fungují pouze s některými produkty Apple, které disponují gyroskopem. V aplikaci také vidíte stav nabití baterie.
Jak je již u SATISFYERU zvykem, také CURVY 3+ je vodotěsný dle certifikátu IPX7, což vám nabízí vyzkoušet jej ve sprše či ve vaně, kdy vás ve spojení s teplou vodou čeká mimořádná zábava a nabíjí se pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Uvolněte se a prožijte jízdu svého života!

Ovládání je velice jednoduché. Prostřední tlačítko se symbolem power podržte po dobu 2 vteřin. Přivítá vás krátká vibrace a spustí se první nejslabší režim pulzací. Krátkými stisky stejného tlačítka přidáváte na síle vln a spodním tlačítkem je zase ubíráte. Podržte prostřední tlačítko po dobu 2 vteřin pro vypnutí vln. Pro vibrace podržte vrchní tlačítko se symbolem vlnky po dobu 2 vteřin a spustí se první režim vibrací. Krátkými stisky měníte program vibrací a při opětovném podržení tlačítka se vibrace vypnou. Obě funkce můžete zapínat, vypínat a měnit režimy nezávisle na sobě. Pro celkové restartování stačí podržet tlačítko se symbolem vlnky po dobu 10 sekund. Úspěšnost restartu je vám potvrzena 5 vibracemi.
Stáhněte si v Google Play či App Store aplikaci s názvem Satisfyer Connect a ovládejte intuitivně svůj Satisfyer pohodlně přes mobil. Po instalaci budete mít nabídku vytvořených režimů či live control, ovládání hlasem i hudbou a po vytvoření free účtu můžete stahovat vytvořené režimy jinými uživateli a propojovat se s nimi či s partnerem přes telefon. Bluetooth spustíte podržením tlačítka power po dobu 4 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat stimulátor klitorisu SATISFYER CURVY 3+:

  • jedinečné bezkontaktní stimulační zařízení v nádherném designu
  • neuvěřitelně tiché vibrace a pulzace tlakových vln
  • zahnuté tělo pro komfortní manipulaci
  • celé tělo z kvalitního sametově hebkého silikonu
  • 11 různých vibračních i pulzačních režimů
  • mnoho možností ovládání přes mobilní aplikaci
  • ovládání hlasem nebo hudbou či na dálku s partnerem
  • vodotěsný dle certifikátu IPX7
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 14,5 cm, průměr těla 4,8 cm, vnitřní průměr hubičky 1,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry