ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Šaty Noir HANDMADE F310 Sublime černé

Šaty Noir HANDMADE F310 Sublime černé

Smyslné, elegantní, přitažlivé a maximálně svůdné. Šaty s dlouhými rukávy z neuvěřitelně pružné a pevné imitace kůže v kombinaci s jemným tylem ozdobeným květinovými motivy. Půvabný rozparek na zádech a délka ke kolenům nabídne jedinečný sexy design vhodný na sebevědomé rande i pro BDSM příznivce.
Doprava zdarma
1 395 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • luxusní vysoce pružná a zároveň pevná imitace kůže
  • hedvábně jemný průsvitný tyl ozdobený květinovými motivy
  • přitažlivý matný vzhled bude vhodný také pro BDSM hrátky
  • perfektně se přizpůsobí tělu a vyzdvihnou sexy křivky
  • elegantní rozparek na zádech a dlouhé rukávy podpoří smyslnost okamžiku
  • delší přiléhavá sukně ke kolenům ideální pro tajemné sexy rande

Popis produktu:

Chcete se cítit jako jediná žena na světě, na kterou budou spočívat pohledy doslova všech? Pak si na svou schůzku nezapomeňte vzít tyto atraktivní a magneticky přitažlivé sexy šaty, které zvýší vaše sebevědomí, probudí přirozený sex-appeal a naladí svůdnou atmosféru. Každý detail je speciálně navrhnut, aby nekompromisně podtrhnul vaši smyslnost. Jsou ideální pro tajemné rande a úsměv na tváři vykouzlí i BDSM příznivcům.

Materiál a vzhled:

Tyto exkluzivní šaty v naprosto elegantním designu černé barvy jsou ušity z imitace kůže, která vyniká jedinečnou pružností, takže se perfektně přizpůsobí vašim křivkám a vyzdvihne krásu vašeho těla. Vysoce kvalitní zpracování matného charakteru nabídne odolný a pevný materiál, který je velmi pohodlný na nošení. V kombinaci se sametově jemným tylem tvoří výjimečnou harmonii. Je průsvitný a ozdobený skvostnými květinovými akcenty. Mají malý límeček, dlouhé rukávy a z přední strany nabídnou vzhled zvýrazňující vaše přednosti. Zezadu pak překvapí zapínáním na řadu háčků, které následně přechází k půvabnému rozparku a zapínání na delší zip. Přiléhavá sukně ke kolenům vyzdvihne krásu zadečku a podpoří křivky vašich boků.
DŮLEŽITÉ: pro Noir HANDMADE existuje samostatná tabulka velikostí!

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
šaty 76% polyester, 24% elastan, tyl 86% polyester, 14% elastan 
Články