Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SAYU Menstruační kalhotky Klasické s krajkou bordó

SAYU Menstruační kalhotky Klasické s krajkou bordó

Kalhotky klasického střihu s krajkou. Funkční vložka je v přední části prodloužená. Hodí také pro spaní na břiše.
Vyberte si velikost:
1 099 Kč
Popis zboží

Kalhotky klasického střihu s krajkou. Funkční vložka je v přední části prodloužená, což ocení zejména ženy, které krvácejí hlavně v přední části kalhotek (můžete to poznat tak, že si vložku lepíte na kalhotky hodně dopředu). Prodloužená vložka se hodí také pro spaní na břiše. Kalhotky mají zdvojenou savou vrstvu z bambusové viskózy stejně jako náš model na spaní, jsou tak vhodné k použití při silném krvácení v prvních dnech menstruace.
Funkční vložka je na přední a zadní straně šitá do obloučku. Vnitřní část, která je v kontaktu s pokožkou, je z nejjemnější merino vlny pro pocit sucha a antibakteriální účinek. Zdvojená savá vrstva z bambusového froté střední gramáže. Nepropustná membrána na spodní straně funkční vložky.

SLOŽENÍ
Vnitřní vrstvy:
1) 100 % merino vlna
země výroby: Česká republika
certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída

2) 80 % bambusová viskóza, 20 % polyester
země výroby: Česká republika
certifikát OEKO-TEX standard 100 I. třída

3) 100 % polyuretan
země výroby: Česká republika

Vnější vrstvy:
1) 80 % polyamid, 20 % elastan
země výroby: Itálie
certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída

2) 68,5 % polyamid, 21,3 % elastan, 10,2 % viskóza
země výroby: Itálie
certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída

PÉČE
Než začnete kalhotky používat, vyperte je, je to nutné pro aktivaci savosti kalhotek. Doporučujeme v pračce s teplotou 40 °C s odstřeďováním 1000 otáček. Důležité je použití tekutého pracího přípravku určeného k praní vlny. Pro ochranu merina perte kalhotky v ochranném sáčku na jemné prádlo. Nepoužívejte aviváž, kalhotky by nebyly savé a mohla by se poškodit membrána.

Po použití vypláchněte kalhotky ve studené vodě, případně si můžete pomoci mýdlem vhodným na vlnu (lanolínové, olivové či marseillské), v žádném případě však nedoporučujeme kosmetické mýdlo, žlučové či jádrové mýdlo s jelenem. Kalhotky v krokové části jemně mněte (nedrbejte) a neždímejte, spíše vymačkávejte, takto Vám merino zůstane dlouho hebké a nebude žmolkovat. Poté je vyperte v pračce na 40 °C a nechte je uschnout naruby, nesušte však kalhotky přímo na topení. Kalhotky můžete vyprat i později, jen je nechte po ručním vypláchnutí uschnout naruby. Pak je můžete vyprat s ostatním prádlem, kdy se Vám to bude hodit.

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Vlastnosti:
Balení:
Barva:
Materiál:
Vnitřní vrstvy: 1) 100 % merino vlna země výroby: Česká republika certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída 2) 80 % bambusová viskóza, 20 % polyester země výroby: Česká republika certifikát OEKO-TEX standard 100 I. třída 3) 100 % polyuretan země výroby: Česká republika Vnější vrstvy: 1) 80 % polyamid, 20 % elastan země výroby: Itálie certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída 2) 68,5 % polyamid, 21,3 % elastan, 10,2 % viskóza země výroby: Itálie certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída 
Články