ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Le Frivole POLICE OFFICER SET black

Souprava Le Frivole POLICE OFFICER SET black

Pětidílná souprava Le Frivole POLICE OFFICER SET v černé barvě obsahuje bolerko, podprsenku, sukni, punčochy a pouta ve vysoké kvalitě. Ve velikosti S/M a L/XL.
Vyberte si velikost:
1 080 Kč
Popis zboží

Jste s partnerem hraví, máte fantazii a rádi si zaflirtujete? Proměňte se v policistku a dejte mu pokutu nebo ho rovnou odveďte do vězení v poutech. Obušek a pistoli k tomu sice nedostanete, ale s takovým bičíkem budete mít zaručený respekt. Oblečte si tento POLICE OFFICER SET v černé barvě od značky Le Frivole. Pětidílný kostýmek, který oživí vaše intimní chvilky. Toto erotické prádlo se skládá z bolerka, podprsenky, minisukně, punčoch a pout. Bolerko s tříčtvrtečním rukávem se zavazuje pod prsama. Podprsenka podpoří celkový vzhled. Lakovaná minisukně vypadá s odhalenými boky výjimečně sexy. Síťované punčochy s velkými oky disponují pevou gumou a skvěle tak drží na stehnech. A v neposlední řadě v balení naleznete policejní pouta, se kterými zažijete mnoho zábavy i vzrušujících momentů. Aby toho nebylo málo, zdarma jsou v balení jako bonus také kalhotky. Komplet je vyroben z jemné pružné látky a nabízíme jej ve velikosti S/M a L/XL.
Jako polda mu můžete zkontrolovat co budete chtít. Díky vašemu neodolatelnému modelu to bude jediná situace, kdy nebude hledat výmluvy.
Dobrý den, pane řidiči, prosím, vystupte si z auta a předložte doklady...

Proč si vybrat soupravu Le Frivole POLICE OFFICER SET black:

  • božský tématický kostým
  • střih zviditelňuje ženskou krásu
  • pět dílů v jednom balení
  • pouta kdykoliv použijete i samostatně
  • nabízíme ve velikosti S/M, L/XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 87% polyester, 13% elastan
Velikosti: S/M, L/XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články