ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive Ingridia Open Set červená

Souprava Obsessive Ingridia Open Set červená

Okouzlující a maximálně svůdná dvoudílná souprava z hedvábně jemného tylu v kombinaci s půvabnou vzorovanou krajkou. Polovyplněné košíčky s kosticemi dodávají poprsí fascinující tvar a zlatý šperk dozdobí dekolt. Otevřená tanga s podvazky odhalí rozkrok a nabídnou rychlou akci bez nutnosti svlékání.
895 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemný tyl s vyšívanou vzorovanou krajkou prvotřídní kvality
  • odolný a pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu
  • výjimečný otevřený design nabídne odhalené poprsí i rozkrok
  • podprsenka s polovyplněnými košíčky a kosticemi dodá tvar ňadrům
  • jiskřivý zlatý šperk zajistí atraktivní výstřih
  • luxusní tanga s podvazky na stehna vyzdvihnou krásu zadečku
  • možnost rychlé akce bez nutnosti svlékání

Popis produktu:

Objevte neskutečně intenzivní vzrušení a fantastickou atmosféru s touto naprosto unikátní a jedinečnou dvoudílnou soupravou erotického prádla, která pozvedne váš přirozený sex-appeal. Vyzývavý otevřený design dodá volný přístup k vašim intimním partiím, což potěší všechny nedočkavce.

Materiál a vzhled:

Neuvěřitelně elegantní souprava v romantické červené barvě je ušita z hedvábně jemného průsvitného tylu v kombinaci s úžasnou vyšívanou krajkou, která okouzlí svým decentním vzorem i dekorativními lemy. Vysoce kvalitní tkanina nabídne pevný, avšak přesto pružný materiál, který se perfektně přizpůsobí vaší postavě, vyzdvihne krásu vašich křivek a pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Otevřená podprsenka s polovyplněnými košíčky a kosticemi mimořádně vytvaruje vaše ňadra k dokonalosti a dopřeje vám horké polibky či doteky. V hlubokém výstřihu se pak nachází třpytivý zlatý šperk. Samozřejmostí jsou nastavitelná ramínka. Výjimečná tanga povznesou krásu vašeho zadečku a s odhaleným rozkrokem budete moci začít rychlou akci bez nutnosti svlékání. Tanga disponují nastavitelnými podvazky na stehna. Podvazky nejsou určeny k upínáním na punčochy.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
podprsenka: 94% polyamid, 6% elastan; tanga: 90% polyamid, 10% elastan 
Články