ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive SHARLOTTE černá

Souprava Obsessive SHARLOTTE černá

Svůdná souprava Obsessive SHARLOTTE v elegantní černé barvě ušitá z přepychové krajky. Podprsenka s měkkými košíčky a kosticemi a sexy tanga.
Vyberte si velikost:
999 Kč
Popis zboží

Chcete si zvednout sebevědomí? Pořiďte si sexy prádlo a noste jej i jen tak pod oblečení. Nepotřebujete k tomu speciální příležitost. A tato souprava Obsessive SHARLOTTE v elegantní černé barvě je k tomu jako stvořená. Nádherná podprsenka je do půlky zdobena krajkou, kde nechává rozehrát fantazii na plné obrátky, ale bradavky jsou skryté pod plnou látkou. Podprsenka má měkké košíčky a kostice, které zajistí dobrou podporu prsou. Klasické zapínání na háčky a nastavitelná ramínka jsou u prádla standardem. Krásné krajkové kalhotky mají vyšší pas, aby dekorativní vzor vyniknul. V oblasti klínu a zadečku je plná látka, která schová vaše intimní partie a zároveň zajistí pohodlí při nošení. Tři černé vertikální pásky vepředu a vzadu imitují korzetové výztuže a dodávají tak celkovému vzhledu kalhotek nádech originality. Kalhotky jsou na zadečku hodně vykrojené. Na pravé straně kalhotky zdobí malé kovové kolečko s logem značky Obsessive. Materiál je velice příjemný na nošení. Set obsahuje podprsenku a kalhotky.
Už jen ten pocit, že na sobě máte tak krásný kousek vám vykouzlí úsměv na tváři a pozvedne náladu. A co teprve vašemu protějšku, až z vás bude tento skvost sundávat.

Proč si vybrat soupravu Obsessive SHARLOTTE černou:

  • exkluzivní souprava s originálním vzhledem
  • kombinace krajky a plné látky na podprsence i kalhotkách
  • měkké košíčky s kosticemi pro dobrou oporu prsou
  • vyšší pas dá krajce vyniknout
  • kovová ozdoba
  • velmi příjemný materiál na nošení
  • nabízíme ve velikosti S/M, L/XL a 2XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 90% polyamid, 10% elastan
Velikost: S/M, L/XL, 2XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články