Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci Premium Robotic Massager růžový

Stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci Premium Robotic Massager růžový

Luxusní stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci z hedvábného lékařského silikonu a odolného ABS plastu. 10 intenzit bezdotykového dráždění pomocí tlakových vln.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste připravena na zběsilou a neodolatelnou jízdu vašeho života? Tak to rychle napravte a připoutejte se, protože tak intenzivní průlet intimním světem jste dosud nezažila. Představujeme vám prémiový stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci v decentní růžové barvě. Toto fenomenální zařízení se stane vaším miláčkem ihned po rozbalení z exkluzivní krabice. Předvede vám tanec, který vás doprovodí až na vrchol samotné erotické extáze. Byl navržen tak, aby věrně napodobil lidský kontakt. Kombinuje tak úžasný materiál a bezkonkurenční moderní funkci.
Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zdravotně nezávadný a vhodný i pro citlivou pokožku a z odolného ABS plastu. Dokonale hladký povrch je tak hedvábný na dotek, že se jej nebudete chtít nikdy vzdát a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Průsvitná hygienická krytka bude navíc ideální pro cestování či jen proto, aby byl kdykoliv po ruce ve vaší kabelce. Co je tedy na tomto stimulátoru tak unikátního?
Dráždění klitorisu popsalo mnoho žen jako nedílnou součást hrátek, které potřebují k dosáhnutí vrcholu. Extrémně výkonný a přesto tichý motor zaručeně nechá vybuchnout gejzír vášně ve vašem klíně. Bezdotyková stimulace klitorisu pomocí tlakových vln, to je přesně to co vás čeká díky výjimečné technologii AirFlow. S Baci zažijete takový ohňostroj, že vaše sténání bude slyšet na míle daleko. Imituje totiž orální sání, což znamená, že hubička citlivě nasává a zase vypouští klitoris pouhým vzduchem bez jediného přímého doteku. Celkově máte na výběr pro své vyvrcholení 10 intenzit síly tlakové pulzace. Stačí přiložit oválnou hubičku na klitoris a nechat se unášet. Navíc tvar okolo hubičky s jemnými rysy obepne celou vagínu a poskytne skutečně hluboké brnění v celém jejím prostoru. Fantastické!
Vyzkoušejte jej i ve spojení s teplou vodou, kdy mohou být prožitky ještě více vzrušující. To vám dovolí jeho plná vodotěsnost. Jakmile mu dojde energie, připojte jej snadno k přiloženému magnetickému USB kabelu a zanedlouho vám bude opět na celou hodinu k službám. Po vychladnutí emocí jej uložíte v saténovém pytlíčku.
Oddejte se půvabným podtlakovým vlnám a zjistěte, jak málo stačí ke konečnému vykřiknutí.

Jednoduché ovládání vás nepřekvapí, ať už jste kdekoliv. Podržte vrchní tlačítko s logem po dobu 3 vteřin, čímž jej zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Stimulátor vás přivítá rozblikáním LED diody. Krátkým stiskem tlačítka + ve spodní části zapnete a měníte jednotlivé intenzity tlakových vln. Krátkými stisky tlačítka - intenzitu ubíráte až do pozastavení pulzací. Stimulátor vypnete dlouhým podržením vrchního tlačítka s logem po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci:

  • luxusní erotická pomůcka pro ty nejdokonalejší intimní prožitky
  • vyrobeno ze sametového lékařského silikonu prvotřídní kvality a odolného ABS plastu
  • úžasně hladký a hedvábný povrch příjemný na dotek
  • unikátní technologie AirFlow nabídne bezkontaktní stimulaci klitorisu pomocí tlakových vln
  • výkonný motor s tichým chodem a 10 intenzitami vzduchových pulzací
  • hygienická krytka jej uschová v bezpečí na cestách
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka stimulátoru 8,8 cm, šířka 7,2 cm, hloubka 6,4 cm, vnitřní rozměr hubičky 1,5 cm x 1,9 cm
Vibrace: ne
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry