ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Sukně lakovaná s podvazky OhMyG TOKYO červená

Sukně lakovaná s podvazky OhMyG TOKYO červená

Vzrušující sukně z hedvábně jemné tkaniny s plyšovou podšívkou pro maximálně příjemné nošení. Lesklý lakovaný design podpoří tajemně svůdnou atmosféru vhodnou i pro BDSM hrátky. Má smyslný rozparek na zadečku s korzetovým vázáním na gumičku a čtyři kratší pevné podvazky pro vaše punčochy.
1 269 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • luxusní tkanina s plyšově jemnou podšívkou maximálně příjemnou na nošení
  • lesklý lakovaný design ideální pro rozvinutí BDSM fantazie
  • lehce pružný materiál se skvěle přizpůsobí postavě a perfektně obepne tělo
  • vzrušující rozparek na zadečku s korzetovým vázáním
  • čtyři krátké pevné podvazky pro uchycení oblíbených punčoch

Popis produktu:

Rozhodla jste se dnes pro maximální svůdnost? Pak neváhejte a vezměte si na sebe tuto vyzývavou sukni, která pohltí tajné intimní představy vašeho partnera a magneticky přitáhne jeho pozornost. Budete v ní neuvěřitelně atraktivní a automaticky zvýší vaše sebevědomí. Díky svému žhavému vzhledu je také vhodná pro příznivce BDSM praktik.

Materiál a vzhled:

Krátká sukně ohnivě červené barvy je ušitá z hedvábné tkaniny, která je z vnitřní strany plyšově jemná, čímž bude dokonale příjemná na nošení. Vnější strana je lakovaná a díky svému lesklému designu připomíná latexové prádlo. Báječně vyzdvihne váš zadeček prostřednictvím rafinovaného rozparku vzadu, který je dekorován korzetovým vázáním na pružnou gumičku. Tento vzor muži jednoduše milují. Navíc máte možnost připnout k sukni vaše oblíbené punčochy, jelikož disponuje čtyřmi pevnými podvazky s klasickou skobou. Punčochy nejsou součástí balení.

Recenze (0)
Parametry
Články