ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Tanga BRACLI LONDON PANTY černá

Tanga BRACLI LONDON PANTY černá

Elegantní tanga z krajky Leavers a průhledné síťoviny s většími oky. Vysoký pas tvořený geometrickými saténovými elastickými proužky a báječné stimulační perly.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
2 499 Kč
Příslušenství
Popis zboží

Dokážete si představit, že by vaše spodní prádlo nedráždilo pouze vaši drahou polovičku, ale také vás samotné? Unikátní značka luxusního prádla BRACLI spojila příjemné s užitečným a vyvinula dokonale elegantní prádlo, které originálním a jedinečným způsobem stimuluje vaše citlivé intimní partie každičkým pohybem a to naprosto diskrétně. Rozviňte svou fantazii a nechejte své prožitky pohltit vás do doposud neobjevené erotické dimenze plné vášně.

Podpořte narůstající touhu nejen v ložnici a obohaťte svůj šatník o tato skvostná tanga BRACLI LONDON PANTY v tajemné černé barvě. Oba jistě propadnete tomu nejsmyslnějšímu pokušení. Nadchnou vás hned na první pohled a přinesou neodolatelnou atmosféru. Jsou ušity z okouzlující krajky Leavers, která je mimořádně pevná a odolná, přesto je velmi měkká a tedy i pohodlná na nošení. V kombinaci s jemnou průhlednou síťovinou s většími očky nechá nahlédnout pod pokličku a magneticky přitáhne pozornost vašeho protějšku. Fantastický moderní střih obohacený o dvojité saténové proužky zvýrazní boky a jejich vysoký pas tvořený elastickým nastavitelným páskem báječně ozdobí vaše bříško. Výrazně pružný materiál obepne vaše tělo a skvěle se přizpůsobí vašim křivkám. Vzadu naleznete také ten nejsametovější tyl, který vyzdvihne váš zadeček.
Jejich výjimečností jsou ovšem dvojité korálky z perel z Manacoru krémové barvy, které vám nabídnou něco nového a nevídaného. Pevné kuličky vedou od přední části až k zadní, přilnou k vašim intimním partiím, takže budou báječně stimulovat okolí vagíny, klitoris i análek každičkým krokem. Mohou dráždit erotogenní místa také při doteku i pohlazení. Tato skutečnost je tak tichá, že si můžete vychutnat vzrušující chvíle kdykoliv a kdekoliv a nebudete prozrazena. Navíc díky dvojité řadě můžete skrz takto vytvořený kroužek projít i s penisem, takže budou dráždit i penis přímo při sexu, což vám dodává neuvěřitelné nespoutané možnosti bez nutnosti svlékání. Udělejte si čas a mrkněte na další nabídku prádla této úžasné značky zde.
Oddejte se pikantnímu okamžiku a využijte své sexy prádlo pro svádění i vlastní potěšení.

Proč si vybrat tanga BRACLI LONDON PANTY:

  • výjimečné erotické prádlo v naprosto nezaměnitelném originálním designu
  • velmi kvalitní materiál v kombinaci s imitací perel z Manacoru
  • moderní střih s vysokým pasem se perfektně přizpůsobí křivkám
  • pružná sametová krajka Leavers v kombinaci s hedvábnou průhlednou síťovinou s většími očky
  • nastavitelný proužek v pase s atraktivními dvojitými saténovými proužky v bocích
  • dvojité pevné korálky stimulují intimní oblasti při doteku či pohlazení a každým pohybem
  • lze využít také při sexu bez nutnosti svlékání s drážděním penisu
  • krásně vyzdvihnou zadeček a dodají mu šmrnc
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a PLUS

Parametry:


Barva: černá, krémová, zlatá
Materiál: krajka 93% polyamid, 7% elastan, satén 78,5 % polyamid, 21,5 % elastan, tyl 82% polyamid, 18% elastan
Velikost: S, M, L, PLUS

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
krajka 93% polyamid, 7% elastan, satén 78,5 % polyamid, 21,5 % elastan, tyl 82% polyamid, 18% elastan 
Články