ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Tanga Obsessive Amor Cherris červená

Tanga Obsessive Amor Cherris červená

Jedinečná svůdná tanga z hedvábně jemné vyšívané krajky s okrasným lemem. Pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu a okouzlující střih ozdobí vaše křivky. Na předním panelu se také nachází stříbrný šperk. V rozkroku pak naleznete příjemnou bavlněnou podšívku pro váš maximální komfort.
Velikost:
369 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná vyšívaná krajka s ozdobnými lemy
  • odolný a pružný materiál prvotřídní kvality se perfektně přizpůsobí tělu
  • výjimečně svůdný střih zajistí pikantní romantickou atmosféru
  • vyzdvihnou krásu vašeho zadečku
  • stříbrný kovový šperk na předním panelu
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort

Popis produktu:

Objevte neuvěřitelnou svůdnost a podpořte svůj narůstající sex-appeal. V těchto rozkošných tangách budete neodolatelná a doslova k nakousnutí. Můžete je nosit celodenně, nebo je využít jen na speciální příležitosti. Perfektně se budou hodit k jakémukoliv sexy prádlu. Vytvořte smyslnou atmosféru a užívejte si obdivné pohledy plné touhy vašeho protějšku.

Materiál a vzhled:

Neuvěřitelně elegantní tanga v romantické červené barvě jsou ušita z hedvábně jemné tkaniny, která pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Vysoce kvalitní půvabná krajka s okrasnými lemy nabídne pevný, avšak přesto pružný materiál, který se perfektně přizpůsobí vaší postavě, dopřeje vám mimořádné pohodlí a vyzdvihne krásu vašich křivek. Na předním panelu se navíc nachází krásný stříbrný šperk a díky okouzlujícímu střihu v nich vynikne váš zadeček. Také mají příjemnou bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
90% polyamid, 10% elastan 
Články