ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vajíčko La Gemmes YONI AMETHYST M

Vajíčko La Gemmes YONI AMETHYST M

Katalog: ER73326
Jedinečné vajíčko La Gemmes YONI z přírodního minerálního kamene. Hladký ametyst nejen pro posílení pánevního dna. Zahání negativní emoce a odstraňuje stres.
Velikost:
Velikost:
649 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Věříte na přírodní sílu a energii získanou z minerálních kamenů? Pořiďte si tuto unikátní erotickou pomůcku a čerpejte nekonečné podpůrné vlastnosti čisté přírody. Unikátní vajíčko La Gemmes YONI v neuvěřitelně elegantním designu vám nabízí mimořádné potěšení a dokonalé ruční zpracování. Je celé vyrobeno z fenomenálního leštěného ametystu. Tento drahokam vás pohladí na těle i na duši. Má lesklý a hladký povrch a prožijete s ním intenzivní vášnivé chvíle. Disponuje malou dírkou, takže jej můžete nosit jako šperk na krku, schovat jej do podprsenky a nosit na holé kůži, ale především je určeno jako nástroj na posílení pánevního dna.
Ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Nejčastěji se jedná o ženy po porodu, ovšem tato skutečnost není podmínkou. Posilovat je můžete preventivně i před porodem. Získáte tím pevnější postoj a kontrolu nad svými svaly, které pokud využijete při sexu, oba si vychutnáte své intimní chvíle mnohem intenzivněji.
Ametyst je mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Zahání negativní emoce, stres i zlobu. Pomáhá soustředění a dodává optimismus do života. Posiluje lásku a věrnost. Jeho harmonické účinky zmírňují bolesti hlavy a pozitivně působí na žaludek a střeva. Ke všemu napomáhá léčit podlitiny a otoky.
Abyste si své prožitky užili včetně wellness kůry, vyzkoušejte jej i ve sprše či ve vaně, protože je vodotěsný. Díky tomu bude perfektní i pro teplotní hrátky. Stačí jej pod vodou nahřát či nachladit.
Udělejte něco pro své zdraví. Propojte harmonickou energii krystalu s uvolňujícími pocity intimního charakteru a dopřejte si fenomenální auru vedoucí k báječným orgasmům.
Upozornění: Minerál je přírodní surový kámen, který se může lišit barvou, velikostí i drobnými nedokonalostmi. Také absorbuje energie, proto se může stát, že praskne, což je normální jev. Při manipulaci a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, protože je náchylný na otřesy. Před každým použitím zkontrolujte, že je neporušený.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Nejlépe vyhledejte pouze přírodní lubrikanty. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vajíčko La Gemmes AMETHYST:

  • vajíčko z přírodního minerálu pro posilování svalů pánevního dna
  • ručně zpracovaný leštěný ametyst
  • ideální pro teplotní hrátky
  • lze jej díky dírce zavěsit a nosit jako šperk
  • energie drahokamu má mnoho pozitivních vlastností
  • vodotěsný pro trénink ve sprše či ve vaně
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: ametyst
Rozměry: velikost S: délka vajíčka 3 cm, průměr vajíčka 2,3 cm, délka poutka 8 cm, váha 26 g; velikost M: délka vajíčka 3,8 cm, průměr vajíčka 2,9 cm, délka poutka 7 cm, váha 50 g; velikost L: délka vajíčka 4,8 cm, průměr vajíčka 3,4 cm, délka poutka 8 cm, váha 84 g
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (0)
Parametry
Parametry:
Rozměry:
Podrobnější rozměry:
velikost S: délka vajíčka 3 cm, průměr vajíčka 2,3 cm, délka poutka 8 cm, váha 26 g; velikost M: délka vajíčka 3,8 cm, průměr vajíčka 2,9 cm, délka poutka 7 cm, váha 50 g; velikost L: délka vajíčka 4,8 cm, průměr vajíčka 3,4 cm, délka poutka 8 cm, váha 84 g 
Velikost:
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: