ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrační vajíčko Feelztoys JIVY fialové

Vibrační vajíčko Feelztoys JIVY fialové

Katalog: ER74705
Báječné vibrační vajíčko Feelztoys JIVY z hedvábného silikonu na dálkové ovládání. 7 vibračních funkcí se svůdným roztahováním posilující svaly pánevního dna.
Všechny recenze (3)
1 069 Kč
Není skladem
Hlídat dostupnost
Popis zboží

Dopřejte si luxusní intimní okamžiky s parádním bonusem a udělejte zároveň něco pro své zdraví. S vibračním vajíčkem Feelztoys JIVY si užijete spoustu zábavy a zároveň posílíte svaly pánevního dna, což je pro ženské tělo velice důležité.
Pokud nevíte, ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Posilte je stylově a buďte nejen spokojená, ale také fit. Využijte k tomu sílu vibrací a jiných funkcí, které vám tato fantastická pomůcka nabízí.
Sympatické vajíčko fialové barvy je vyrobeno z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, které je nezávadné pro lidskou pokožku a z odolného ABS plastu. Dvě malé kuličky ve tvaru přesýpacích hodin mají na svém povrchu výrazné stimulační žebrování. Mají měkkou špičku pro snadnější a pohodlnější vložení a tenké manipulační poutko, které usnadní vyjmutí. Navíc vám rozhodně nebude překážet v kalhotkách, takže přesuňte cvičení kdekoliv i mimo domov a oddávejte se adrenalinovým pikantním hrátkám třeba na večerní procházce v parku nebo v romantické restauraci. Tomu nahrává i elegantní dálkový ovladač s dosahem až 15 metrů, který může být ukryt v rukou vašeho milence. Ten pak bude nečekaně spouštět vlny vášně, což vytvoří mimořádně napjatou atmosféru.
O tyto vzrušující pocity se postará výkonný motor, který vám dopřeje 7 vibračních a pulzačních režimů za doprovodu přírazů, které vajíčka oddaluje od sebe a zase sbližuje k sobě. Tím se ve vagíně vrtí a nutí svaly pracovat daleko intenzivněji, než klasická vajíčka nebo činky. Posílené svaly mají také pozitivní vliv na váš orgasmus i vyvrcholení partnera. Sexuální prožitky tak bude mnohem lepší a vaše polovička to jistě ocení.
Vyzkoušejte také mokré radovánky ve sprše či ve vaně, což vám dovolí jeho IPX7 vodotěsnost, protože ve spojení s teplou vodou přináší novou dimenzi rozkoše. Nabijete ho pomocí přiloženého USB kabelu, který naleznete v silikonové kabelce, kam po dokonalé extázi vajíčko uschováte v naprostém bezpečí. Ovladač voděodolný není a pohání jej jedna baterie typu CR 2032, která je součástí balení.
Cvičení není jen o fitku. Posilněte svou ženskost a vaše zdraví i sexuální život vám ještě mnohokrát poděkují.

Jednoduché ovládání vás nezaskočí a snadno si jej podmaníte. Podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin vajíčko zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Přivítá vás rozsvícením LED diody. Krátkými stisky tohoto tlačítka zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační režimy. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem zapněte vajíčko do pohotovostního stavu. Podržte tlačítko power na ovladači po dobu 2 vteřin a vajíčko se zapne. Krátkými stisky prostředního tlačítka měníte jeho rytmy o režim dopředu, krátkým stiskem vrchního tlačítka se o úroveň vracíte. Při opětovném podržení tlačítka power po dobu 2 vteřin pozastavíte jeho vibrace. Vypnout vajíčko poté musíte jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrační vajíčko Feelztoys JIVY:

  • erotická pomůcka v elegantním designu dopřeje intimitu a posílí zdraví
  • vyrobeno z kvalitního sametově jemného silikonu a odolného ABS plastu
  • výrazné stimulační žebrování na povrchu
  • měkké manipulační poutko se skryje v kalhotkách při adrenalinových hrátkách
  • výkonný motor se 7 vibračními a pulzačními režimy
  • přirážení roztahuje vajíčko a aktivuje svaly pánevního dna
  • dálkový ovladač s dosahem až 15 metrů nabídne maximální pohodlí
  • IPX7 vodotěsný pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • silikonová kabelka se zipem jej v bezpečí uschová
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová, bílá, zelená
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka vajíčka 18,8 cm, použitelná délka 7,8 cm, průměr 3,4 cm, délka ovladače 7,4 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2 cm, rozměry kabelky 11,5 cm x 6 cm x 7,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Recenze (3)

Recenze produktu Vibrační vajíčko Feelztoys JIVY fialové (3)

ověřený zákazník
19.01.2023
besolnil očekávané, nepříjemný matrriál
Odpověď e-shopu: Dobrý den,
mrzí nás, že vám vajíčko nesedlo. Materiál je pro nás překvapením, protože vajíčko je z hebkého lékařského silikonu, takže opravdu momentálně to nejlepší, co se na erotické hračky používá. Ale bohužel je to tak, že všechno nesedne všem a každý z nás má jiná očekávání. Možná jen potřebujete jiný typ stimulace a pomůcek. Každý si musí přijít sám na to, co je pro něj to pravé a co mu vyhovuje.
Každopádně děkujeme za recenzi a přejme krásný den.
Tým Flagranti
nesplnil očekávání
ověřený zákazník
20.11.2022
je supr a vhodny
anonym
05.08.2022
Výsledky použití asi jsou dost individuální, ale pro mě to nebylo to právé :)

Budu zkoušet trochu jiné druhy produktů.
Zajímavé pohyby, skvělý design, příjemný silikon.
Průměrné hodnocení
3 zákazníci hodnotili produkt
70%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
18,80 cm
Použitelná délka:
7,80 cm
Průměr:
3,40 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka vajíčka 18,8 cm, použitelná délka 7,8 cm, průměr 3,4 cm, délka ovladače 7,4 cm, šířka ovladače 3,9 cm, hloubka ovladače 2 cm, rozměry kabelky 11,5 cm x 6 cm x 7,5 cm 
Zařazení do kategorií
Vibrační vajíčka
Návod
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazníku, při naskladnění zboží Vás budeme emailem informovat.
Zde prosím napište Váš email: