Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HONEY DIP magenta

Vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HONEY DIP magenta

Vodotěsný vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HONEY DIP magenta se dvěmi tichými motory a s 9 silnými vibracemi z lékařského hebkého silikonu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte něco, co vás bude hýčkat, laskat, vzrušovat a nádherně hladit? Dopřejte si pořádnou dávku luxusu s tímto vibrátorem DREAM TOYS VIBES OF LOVE HONEY DIP v sexy svůdném odstínu barvy magenta. Tento krasavec je vyroben z kvalitního lékařského silikonu, který je neuvěřitelně jemný a sametově hebký. Bude o vás pečovat s maximální péčí a za to jej budete milovat. Jeho tělo je velice flexibilní a pružné, stejně tak jako stimulátor klitorisu. U ovládacích tlačítek je nenápadně texturovaný, takže se skvěle drží v ruce. Má dva na sobě nezávislé motory, které jednotlivě ovládají 9 vibračních a pulzačních režimů. Jeho chod je tichý ale výkonný. DIP je 100% vodotěsný dle IPX7 což umožňuje použití pod vodou. Vyzkoušejte nový pohled na erotické hrátky v koupelně. Nabijete jej snadno pomocí magnetického USB kabelu, který je součástí balení. Zvláštností tohoto šikuly je, že má spodní část zdobenou stříbrným ABS plastem, který je ovšem nádherně podsvícený a nabízí 9 různých barev, které jsou inteligentně propojeny s vibracemi. Každá barva pro jinou vibraci.
Najdete si mezi nimi svou oblíbenou a poznáte je všechny jen podle barev? Bavte se a zároveň si užívejte vzrušující intenzivní okamžiky.

Jednoduché ovládání zvládne každá. Podržte tlačítko power po dobu 2 vteřin. Rozsvítí se LED indikátor a vibrátor se uvede do pohotovostního stavu. Následně krátkým stiskem tlačítka power ovládáte vibrace a pulzace stimulátoru klitorisu a tlačítkem se symbolem vibrací ovládáte vibrátor. Režimy můžete měnit každému motoru zvlášť. Vibrace zastavíte buď překliknutím na plný počet programů, nebo opětovným podržením tlačítka power na dvě vteřiny.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor DREAM TOYS VIBES OF LOVE HONEY DIP magenta:

  • moderní flexibilní vibrátor luxusního designu
  • neuvěřitelně sametově hebké tělo
  • jemná textura pro pohodlnou manipulaci
  • kvalitní lékařský silikon bez ftalátů
  • dva silné a diskrétní motory mají 9 různých vibračních a pulzačních režimů
  • nádherně podsvícené zdobení na spodní straně
  • 9 barev pro každý režim vibrace
  • jednoduché ovládání
  • je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,4 cm, použitelná délka 13 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru 5 cm, průměr stimulátoru 2,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry