ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Fun Factory MR BOSS HYBRID black

Vibrátor Fun Factory MR BOSS HYBRID black

Jedinečný vibrátor Fun Factory MR BOSS HYBRID s hybridním pohonem umožňuje použití jak dobíjecích, tak obyčejných baterií. Extra ohebný, se stimulátorem bodu G.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Přišla na vás chuť a chcete si zrovna užívat se svou vibrující hračkou, ale je vybitá a vám se nechce čekat, než se dobije? Není nic jednoduššího, než vibrátor otevřít a vyměnit dobíjecí baterie za klasické. Představujeme vám vibrátor Fun Factory MR BOSS HYBRID z řady BATTERY +, která má díky patentované technologii hybridního pohonu nejvýkonnější bateriový motor na trhu. Co dělá pana Bosse tak speciálním? Příjemný tvar stimulátoru bodu G má ideální velikost, kterou si zamilujete. Přitažlivý realistický vzhled a stimulační vroubky dodají vašemu prožitku autentičnost. Extra silný motor vám umožní vybrat si ze 4 rychlostí a 6 vibračních vzorů. Vibrátor je vyroben ze 100% lékařského silikonu, který je zcela bezpečný pro tělo, hypoalergenní, neporézní a veganský. Produkt neobsahuje změkčovadla, BPA ani ftaláty. Ve spodní části najdete odolný ABS plast. Silikonová část je extra ohebná pro dokonalé přizpůsobení.
Na rozdíl od jiných hraček na baterie si tento realistický vibrátor udržuje stabilní úroveň energie po celou dobu životnosti baterie, tak si s ním užijete zábavu až do samého konce. MR BOSS používá standardní baterie nebo dobíjecí baterie pro perfektní kombinaci pohodlí a zelené energie. Použít můžete jakékoliv AAA dobíjecí baterie. Pro použití dobíjení je potřeba dokoupit magnetický dobíjecí kabel, který není součástí balení nebo použít kabel z ostatních magneticky nabíjených hraček značky Fun Factory. Naše technologie inteligentního nabíjení dokáže snadno rozpoznat rozdíl mezi běžnými a dobíjecími bateriemi. MR. BOSS je voděodolný, tak si jej s sebou můžete vzít například do sprchy. Vibrátor je balen v krásné dárkové krabičce.
Užijte si hodiny a hodiny vzrušení se svým novým společníkem!

Ovládání je jednoduché. Pro zapnutí zmáčkněte tlačítko „FUN“, vibrátor se zapne na střední úrovni vibrací. Pro snížení nebo zvýšení úrovně vibrací zmáčkněte „-“ nebo „+“. Pro vypnutí krátce zmáčkněte „FUN“. Vibrátor disponuje také cestovním zámkem proti nechtěnému spuštění. Pro odemknutí zmáčkněte a podržte současně tlačítko „FUN“ a „+“. Pro zamknutí podržte společně tlačítko „FUN“ a „-“. Pro potvrzení zamknutí i odemknutí tlačítka zablikají a lehce zavibrují.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Fun Factory MR BOSS HYBRID black:

  • jedinečný vibrátor s patentovaným hybridním pohonem
  • možnost použít jak dobíjecí, tak obyčejné baterie
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • stimulátor bodu G
  • extra ohebné tělo vibrátoru
  • 4 rychlosti a 6 vibračních vzorů
  • voděodolné provedení
  • jednoduché ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka vibrátoru 19,5 cm, použitelná délka 13,5 cm, průměr vibrátoru 3,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: 2x AAA baterie (baterie ani nabíjecí kabel nejsou částí balení)
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
 
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
13,50 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: