ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor La Gemmes QUARTZ Lay-On růžový

Vibrátor La Gemmes QUARTZ Lay-On růžový

Jedinečný vibrátor La Gemmes Lay-On s přírodním minerálním kamenem. Růženín s jemnou vibrací podporuje lásku a přátelství, odstraňuje smutek a zármutek.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Věříte na přírodní sílu a energii získanou z minerálních kamenů? Pořiďte si tuto unikátní erotickou pomůcku a čerpejte nekonečné podpůrné vlastnosti čisté přírody. Unikátní vibrátor La Gemmes Lay-On v neuvěřitelně elegantním designu vám nabízí mimořádné potěšení a dokonalé ruční zpracování. Dlouhé štíhlé tělo z kvalitního kovového materiálu má matný lehce zdrsnělý povrch a úžasně se drží v ruce. Je zakončen skvostným fenomenálním drahokamem z růženínu. Hladký leštěný povrch báječně klouže na kůži, takže si vychutnáte jeho výjimečnou péči.
Růženín podporuje přátelství a lásku k sobě samému i k ostatním. Odbourává strach i pocit viny a odstraňuje smutek. Harmonizující energie dodává pocit klidu a chrání před nočními můrami. Pomáhá léčit ledviny, játra, srdce i plíce a má blahodárný účinek na pohlavní orgány. Mimo jiné napomáhá regeneraci pokožky a vyhlazuje vrásky. Dokáže také podporovat tvořivost a fantazii, proto se ničím neomezujte a využijte jej jako osobního maséra obličeje či k hlazení celého těla. Obzvláště příjemný je na citlivých místech, jako jsou intimní partie. Můžete s ním stimulovat bradavky či klitoris nebo penis. Ideální je proto i pro párové aktivity v posteli, protože dopřeje luxusní romanticky léčivou předehru.
Proto je kombinován s výkonným motorem, který vám nabídne jemnou vibraci. Abyste si svou wellness kůru užili také ve sprše, je odolný proti stříkající vodě. Poháněn je rychle vyměnitelnou tužkovou baterií AA, takže pro vás budou jeho služby stále dostupné.
Propojte harmonickou energii krystalu s uvolňujícími prožitky intimního charakteru a dopřejte si fenomenální auru vedoucí k báječným orgasmům.
Upozornění: Minerál je přírodní surový kámen, který se může lišit barvou i drobnými nedokonalostmi. Také absorbuje energie, proto se může stát, že praskne, což je normální jev. Při manipulaci a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, protože je náchylný na otřesy. Před každým použitím zkontrolujte, že je neporušený.

Jednoduché ovládání vás nezaskočí. Odšroubujte víčko a vložte baterii plusovým pólem směrem ven. Po zašroubování stačí jemně pootočit špičku pro spuštění či vypnutí vibrace.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Nejlépe vyhledejte pouze přírodní lubrikanty. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor La Gemmes QUARTZ Lay-On:

  • fantastický kovový vibrátor s pravým minerálním kamenem
  • ručně zpracovaný růženín s hladkým leštěným povrchem
  • ideální pro masáž obličeje a celého těla včetně intimních partií
  • jemná vibrace díky výkonnému motoru
  • energie drahokamu má mnoho pozitivních vlastností
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • pohon na rychle vyměnitelnou tužkovou baterii
  • jednoduché ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: stříbrná, růžová
Materiál: kov, růženín
Rozměry: celková délka 15,3 cm, délka těla 12,5 cm, průměr těla 1,6 cm, průměr kamene 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: 1 x AA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Typ:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
1 x AA 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
kov
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
15,30 cm
Průměr:
1,60 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 15,3 cm, délka těla 12,5 cm, průměr těla 1,6 cm, průměr kamene 2,5 cm