ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor JoyFlesh Finback Remote Control modrý

Vibrátor JoyFlesh Finback Remote Control modrý

Extrémně tichý párový vibrátor JoyFlesh Finback z hebkého silikonu v modré barvě na dálkové ovládání. Nabízí stimulační povrch a 10 vibračních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete okořenit váš milostný život, užívat si vzrušující funkce, ale nechcete být ničím rušeni? Pak je tento vibrátor JoyFlesh Finback v nebesky modré barvě ta správná volba. Párový vibrátor je vyrobený z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který neobsahuje ftaláty a je tudíž bezpečný pro lidskou pokožku. Na povrchu jednotlivých flexibilních ramen naleznete stimulační drážky, které vás báječně pohladí a podráždí. Tento vibrátor disponuje dvěma extrémně tichými motory, které pracují současně a vaše slastné sténání rozhodně nikterak nenaruší. Vybrat si můžete z 10 silných vibračních a pulzačních režimů, které ovládáte buď tlačítkem přímo na vibrátoru, nebo pomocí dálkového ovladače z odolného ABS plastu s dosahem až 8 metrů. Výhoda párového vibrátoru je, že se postará o vnitřní prostor vagíny, kde současně dráždí penis partnera a také stimulátor klitorisu vynese perličku partnerky do sedmého nebe. Tuto pomůcku si tedy užijete oba a získáte s ní pikantní intimní momenty. Vibrátor můžete vyzkoušet také ve sprše, protože je odolný proti stříkající vodě a dobijete mu energii pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu. Ovladač voděodolný není a pohání ho jedna baterie CR 2032, která je součástí balení.
Přineste do vaší postele nové světlo a žhavé prožitky, které si vychutnáte oba. Nasedněte na vlnu vášně a oddávejte se smyslným orgasmům.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržte tlačítko power na vibrátoru po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a uvede se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem zapněte vibrátor do pohotovostního režimu. Dlouhým podržením spodního tlačítka power na ovladači zapnete první režim vibrace. Krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem vlnky měníte rytmy vibrací a pulzací. Opětovným podržením tlačítka power pozastavíte vibrace. Vibrátor poté musíte vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor JoyFlesh Finback:

  • erotická pomůcka pro páry okoření milostné hrátky
  • flexibilní měkká ramena se stimulačními drážkami
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben stříbrným ABS plastem
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • stimuluje bod G a klitoris partnerky i penis muže
  • dálkový ovladač s dosahem až 8 metrů
  • voděodolné provedení pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka většího ramena 10 cm, délka menšího ramena 8 cm, použitelná délka 7 cm, průměr většího ramena 3,3 cm, průměr menšího ramena 2,5 cm, délka ovladače 6 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 1,6 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Typ:
Velikost:
Pohon:
 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
0,00 cm
Použitelná délka:
7,00 cm
Průměr:
0,00 cm
Podrobnější rozměry: