Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
SET vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit černý + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

SET vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit černý + lubrikační gel EasyGlide 150 ml

Exkluzivní kombinace fantastického vibrátoru z hedvábného silikonu a kvalitního lubrikačního gelu. Čeká vás 10 vibračních rytmů a báječné milostné okamžiky.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Unikátní kombinace ideální pro začátečníky začíná jednoduchým, avšak efektivním vibrátorem a pořádnou dávkou kvalitního lubrikačního gelu. S tímto setem JoyFlesh Miya Rabbit + EasyGlide vám pro objevení žhavé noci s pikantím nádechem již nebude nic chybět a můžete se bez obav oddat intenzivním erotickým vrcholům vášně.
Vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit nabídne nádherný design černé barvy doplněný o zlatý prvek očka rukojeti z odolného ABS plastu vás okouzlí na první pohled. Celý vibrátor je pak vyroben z tak hedvábně jemného a sametově hebkého silikonu, že jej nebudete chtít pustit z ruky a vaše partie budou jako v bavlnce. Na výběr máte 10 vibračních a pulzačních režimů, ke kterým si můžete zvolit jednu z 5 intenzit síly. O to se postarají dva neuvěřitelně tiché a velmi výkonné motory pracující současně. Každý motor však vibruje v jiném rytmu, aby vaše prožitky byly ještě zábavnější. Měkké a ohebné tělo vibrátoru je ergonomicky tvarované tak, aby perfektně zacílil na nejvzrušivější místo ženského těla. Řeč je o bodu G, jehož brnivá masáž vás vynese do erotického ráje. Lehce rozšířená špička a vyvýšený bod uprostřed ramene dopřejí vaší lasturce tu nejintenzivnější péči. Ke všemu flexibilní stimulátor klitorisu poskytne smyslný dotek vaší perličce, takže si hrátky s tímto pomocníkem ihned zamilujete. Báječné orgasmy můžete prožít také ve sprše, protože je vibrátor IPX4 voděodolný. Energii mu pohodlně dobijete pomocí přiloženého USB kabelu.
Lubrikační gel na vodní bázi EasyGlide je vhodný také pro použití v kombinaci s latexovými kondomy i s erotickými pomůckami, takže s vibrátorem tvoří mimořádné duo. Má hedvábnou texturu a vynikající dlouhotrvající kluzné vlastnosti, takže spanilá jízda může začít a rozhodně vás neomrzí. Gel skvěle hydratuje, zanechává pokožku jemnou a vláčnou, dobře se vstřebává a nezanechává skvrny na oděvu ani povlečení. Zpříjemní vaše intimní chvilky a dopřeje vám výjimečné pohodlí. Naleznete jej v praktické lahvičce s dávkovačem o objemu 150 ml.
Nechejte se unést do světa báječných prožitků. Rozviňte svou fantazii a překvapte své tělo bouřlivým orgasmem.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat set JoyFlesh Miya Rabbit + EasyGlide 150 ml:

  • elegantní králičí vibrátor pro dráždění bodu G a klitorisu současně
  • flexibilní stimulátor a měkké ohebné rameno
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 10 vibračních a pulzačních režimů a 5 intenzit síly
  • jednoduché ovládání a snadná údržba
  • voděodolný dle IPX4 pro mokré radovánky ve sprše
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • lubrikační gel na vodní bázi s hedvábnou texturou obohatí vaše prožitky
  • perfektně hydratuje a zanechá pokožku vláčnou
  • nedráždí ani nelepí a nenechává skvrny
  • praktická lahvička s dávkovačem

Parametry:


Barva: vibrátor - černá, zlatá, gel - transparentní
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19 cm, použitelná délka 10,7 cm, průměr 3,2 cm, délka stimulátoru 4 cm, průměr stimulátoru 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení gelu: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametry