Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit černý

Vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit černý

Elegantní vibrátor JoyFlesh Rabbit Miya v sexy černé barvě z hedvábného silikonu se zlatým očkem. Dva ultra tiché motory s 10 silnými vibračními režimy.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si naprosto elegantní vzhled a pořádnou dávku luxusu. Posuňte hranici vaší rozkoše na další úroveň a vychutnejte si tento luxusní králičí vibrátor JoyFlesh Miya plnými doušky. Nádherný design černé barvy doplněný o zlatý prvek očka rukojeti z odolného ABS plastu vás okouzlí na první pohled. Celý vibrátor je pak vyroben z tak hedvábně jemného a sametově hebkého silikonu, že jej nebudete chtít pustit z ruky a vaše partie budou jako v bavlnce. Na výběr máte 10 vibračních a pulzačních režimů, ke kterým si můžete zvolit jednu z 5 intenzit síly. O to se postarají dva neuvěřitelně tiché a velmi výkonné motory pracující současně. Každý motor však vibruje v jiném rytmu, aby vaše prožitky byly ještě zábavnější. Měkké a ohebné tělo vibrátoru je ergonomicky tvarované tak, aby perfektně zacílil na nejvzrušivější místo ženského těla. Řeč je o bodu G, jehož brnivá masáž vás vynese do erotického ráje. Lehce rozšířená špička a vyvýšený bod uprostřed ramene dopřejí vaší lasturce tu nejintenzivnější péči. Ke všemu flexibilní stimulátor klitorisu poskytne smyslný dotek vaší perličce, takže si hrátky s tímto pomocníkem ihned zamilujete. Báječné orgasmy můžete prožít také ve sprše, protože je vibrátor IPX4 voděodolný. Energii mu pohodlně dobijete pomocí přiloženého USB kabelu, který naleznete v krásné krabičce.
Rozmazlete své tělo tímto skvostným kouskem a popusťte uzdu svůdným intimním momentům.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte tlačítko + po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá probliknutím LED diody a spustí se první vibrační režim. Následnými krátkými stisky prostředního tlačítka se symbolem závorek měníte jednotlivé rytmy vibrací a pulzací. Pro každý z nich můžete vybírat intenzitu síly. Krátkými stisky tlačítka + přidáváte na síle a krátkými stisky tlačítka - je ubíráte až do jejich pozastavení. Krátkým stiskem tlačítka + jej znovu zapnete. Pro úplné vypnutí podržte tlačítko + opět po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit:

  • elegantní králičí vibrátor pro dráždění bodu G a klitorisu současně
  • flexibilní stimulátor a měkké ohebné rameno
  • ergonomicky tvarované tělo pro ještě smyslnější chvíle
  • kvalitní sametově hebký silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 10 fantastických vibračních a pulzačních režimů a 5 intenzit síly
  • voděodolný dle IPX4 pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 19 cm, použitelná délka 10,7 cm, průměr 3,2 cm, délka stimulátoru 4 cm, průměr stimulátoru 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry