ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor JoyFlesh Triple Lover Rabbit tyrkysový

Vibrátor JoyFlesh Triple Lover Rabbit tyrkysový

Fenomenální vibrátor JoyFlesh Triple Lover Rabbit tyrkysové barvy z hedvábně jemného silikonu. 10 vibračních režimů nabídne neuvěřitelnou stimulující kombinaci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ráda si zpestříte sexuální chvilky výjimečnou hračkou? Kdo by nemiloval úchvatné dráždění hned několika erotických míst současně. Tento vibrátor JoyFlesh Triple Lover Rabbit v elegantním tyrkysovo zlatém designu ovšem překoná všechny vaše představy a posune hranici vaší touhy o několik úrovní dál. Jeho všestrannost se postará téměř o vše. Ohebné tělo je vyrobeno z ultra jemného a sametově hebkého silikonu, který vaše partie pohladí s neuvěřitelnou něžností a doslova jej nebudete chtít pustit z ruky. Disponuje třemi tichými a výkonnými motory a nabídne vám mimořádné sexy kombinace. Rameno vibrátoru, ve kterém se ukrývá první motor, je ergonomicky tvarované, aby přesně zacílilo na nejvzrušivější bod G. Druhý a třetí motor se nachází ve flexibilním stimulátoru klitorisu a análních korálcích, které pracují současně, ovšem pro ještě intenzivnější prožitky každý v jiném rytmu vibrací. Stimulátor má dvě malá ouška pro smyslné doteky na vaší citlivou perličku. Už tato kombinace je neskutečně vzrušující. Co teprve, když se do toho všeho ještě zapojí anální korále, které doplní tento vášnivý trojboj? Jediné, co vám ještě zbývá jsou bradavky a ty díky tomuto vibrátoru už hravě obstaráte sama. JoyFlesh Triple má celkem 10 vibračních a pulzačních režimů. Pokud mu dojde chuť k práci, nabijete jej snadno pomocí přiloženého magnetického USB kabelu. A jestli se obáváte, že vás bude omezovat použitím v koupelně, tak nebude. Je plně vodotěsný, takže si jeho služby můžete užít i ve vaně či v bazénu.
Propojte všechny erotogenní body a drážděte je všechny najednou. Nekonečná vlna potěšení a bohatý výbušný orgasmus na sebe nenechá dlouho čekat.

Jeho jedinečnost dokončí jednoduché ovládání. Podržením spodního tlačítka power po dobu 3 vteřin zapnete vibrátor a rozsvítí se tlačítka. Krátkými stisky vrchního tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte vibrační režimy ramene. Krátkými stisky prostředního tlačítka se symbolem slunce zapnete a měníte jednotlivé rytmy vibrací ve stimulátoru a v korálcích. Při podržení příslušného tlačítka po dobu 3 vteřin se vibrace pozastaví. Opětovným podržením spodního tlačítka power po dobu 3 vteřin vibrátor vypnete.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor JoyFlesh Triple Lover Rabbit:

  • výkonná multifunkční pomůcka kombinuje zaměření na tři erotogenní zóny
  • kvalitní ultra hebký a hedvábný silikon
  • tři neuvěřitelně tiché a výkonné motory
  • 10 fantastických vibračních a pulzačních režimů
  • elegantní design s očkem pro pohodlnou manipulaci
  • vodotěsné provedení pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,5 cm, použitelná délka 12,5 cm, průměr 3,8 cm, délka stimulátoru 5,5 cm, průměr stimulátoru 2,3 cm, délka korálů 8 cm, průměr korálů 1,2 cm - 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry