Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor LELO TIANI 2 fialový

Vibrátor LELO TIANI 2 fialový

Prvotřídní vodotěsný párový vibrátor LELO TIANI 2 ze silikonu v kombinaci se zlatým zdobením z ABS plastu, obdařen technologií SenseMotion.
Barva:
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Malý rozměry, velký výkonem, to je vibrátor od světově uznávané značky LELO TIANI 2 v sytě fialové barvě. Tento šikula na dálkové ovládání patří mezi velmi oblíbené párové hračky pro dospělé, nicméně pokud máte právě chuť na sólo hrátky, proč ne? TIANI má klasický tvar písmene U, jen má drobnější tvary, což mohou přivítat ženy, které se sexem teprve začínají nebo jim úplně nevyhovují větší rozměry ostatních erotických pomůcek. Zakulacené a tenké rameno se snadno vkládá a je příjemné při používání. Ke všemu naleznete v balení náhradní nástavec, které je na vnitřní straně lehce zesílené pro dokonalou masáž bodu G. Nasazení je zcela nenáročné díky závitu. Můžete je tedy střídat dle aktuální nálady.
Vibrátor i ovladač je vyroben ze silikonu prvotřídní lékařské kvality a zdoben decentním zlatým ABS plastem. Tichý a přesto velice silný motor pohání celkem 8 stupňů vibrací a pulzací. Prvních 6 programů je klasických, poslední dva jsou, díky technologii SenseMotion, ovlivněny pohybem rukou, která ovladač drží. Vyzkoušejte, jak vzrušující a zábavné může být přenechání kulatého ovládání vašemu milenci či manželovi. Nutno říci, že ovladač samotný můžete používat jako dráždidlo nebo masážní přístroj. Dosah vodotěsného vibrátoru je přibližně 12 metrů a dobíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Jak je již zvykem u značky LELO, všichni členové této rodiny erotických pomocníků jsou dodáváni v přepychovém dárkovém balení, které potěší doslova každého.
Dámy a pánové, nechejte LELO TIANI 2 deep rose ať splní všechna vaše tajná i veřejná přání!

Nesmíme zapomenout uvést také návod na obsluhu TIANI 2. Do dálkového ovladače nejprve vložíte 2 AAA baterie a to pootočením zadního zlatého krytu. Ovladač disponuje cestovním zámkem, jehož aktivaci i deaktivaci provedete současným přidržením po dobu přibližně 3 vteřin tlačítek "+" a "-". Následně se rozsvítí kontrolka, která signalizuje uvedení pomůcky do pohotovostního režimu. Plusovým tlačítkem ovladač zprovozníte a teď už stačí jen zmáčknout kulaté tlačítko na vibrátoru, rozsvítí se i zde kontrolka, což značí vzájemné propojení vibrátoru a ovladače. Prostředním tlačítkem na ovladači s označením "()" regulujete jednotlivé stupně vibrací a pulzací a to krátkým stiskem. Sedmý program je již zmíněná technologie SenseMotion, která ovládá vibrátor pohybem ruky, svírající ovladač. Tiani se vypíná přidržením kulatého tlačítka opět po dobu zhruba 3 vteřin, ovladač mínusovým tlačítkem taktéž přidržením. Pomůcky můžete používat samostatně nebo dohromady, volba je jen na vás.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor LELO TIANI 2:

  • skvělá pomůcka pro párové milování
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • flexibilní tělo vibrátoru
  • zakulacené tělo příjemné pro vkládání a náhradní nástavec pro masáž bodu G
  • sametový silikon je doplněn odolným ABS plastem ve zlatém tónu
  • 6 funkcí vibrací a pulzací je doplněno 2 programy s technologií SenseMotion
  • pomůcky je možné používat současně nebo odděleně
  • menší velikost vhodná pro začátečníky ve světě sexu a erotiky
  • nádherná dárková krabička
  • vodotěsné provedení vybízí k vodním radovánkám
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • jednoduchá údržba

Parametry:


Barva: fialová, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka vibrátoru 8,3 cm, průměr vibrátoru 2,8 cm, průměr ovladače 6,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 2 AAA baterie
Vodotěsnost: ano (pouze vibrátor!!)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
8,30 cm
Použitelná délka:
8,30 cm
Průměr:
2,80 cm
Podrobnější rozměry:
délka vibrátoru 8,3 cm, průměr vibrátoru 2,8 cm, průměr ovladače 6,3 cm