Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor LELO INA WAVE modrý

Vibrátor LELO INA WAVE modrý

Vodotěsný vibrátor LELO INA WAVE v modré barvě z hedvábného silikonu s 10 vibračními a pulzačními režimy a údernou funkcí.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zkombinujte nejluxusnější extázi se stylovým designem, intenzivními prožitky z vibrací a stimulaci G bodu a klitorisu. Pokud vám z této rovnice vyšel naprosto neodolatelný bouřlivý orgasmus, pak jste se ještě nepřiblížila k tomu, jak s vámi zatančí tento vibrátor LELO INA WAVE v modré barvě. Byl vyvinut pro fantastické milostné okamžiky a propojení všech smyslů. Sametově hebký a jemný silikon pohladí vaši pokožku s mimořádnou něžností a jeho výrazné hrany budou pikantním doplňkem vzrušující jízdy. Zahnutá špička přesně cílí na dokonalé dráždění erotogenního bodu G a flexibilní stimulátor klitorisu se zaměří na vaši perličku lásky. Jeho extra tichý motorek, 10 vibračních a pulzačních režimů obohacených o patentovanou technologii WaveMotion vám nedovolí myslet na nic jiného, než na euforické a hypnotické prožitky z úžasné intimní chvilky. Tato funkce napodobuje hbité prsty vašeho milence. Prozkoumejte různé vzory a intenzity, dokud nezažijete dvojité vyvrcholení. Vibrátor INA WAVE je vodotěsný pro mnohonásobně intenzivnější zábavu ve sprše či ve vaně a energii mu doplníte za dvě hodinky nabíjení přes přiložený USB kabel, aby vám mohl věnovat necelé dvě hodiny svých služeb. V exkluzivní krabičce bude perfektním dárkem. Součástí balení je také saténový pytlík pro bezpečné uložení vibrátoru. Uvolněte se a zapomeňte na veškeré starosti všedního dne.

Jednoduché ovládánívás bude bavit. Vibrátor zapnete a vypnete podržením prostředního tlačítka. Vibrační režimy měníte tlačítky nahoru a dolů, intenzitu jednotlivých vibračních režimů pak tlačítkem "+" a "-". Po dalším zapnutí si pamatuje poslední používaný režim. Každá změna v nastavení je oznámena blikajícím podsvícením ovládacího panelu. V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naši nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor LELO INA WAVE:

  • velmi tichý a výkonný motor
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • patentovaná technologie WaveMotion připomínající pohyby prstů
  • kvalitní sametově jemný a hebký silikon
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vibrátor - celková délka 19,5 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 3,5 cm; stimulátor klitorisu - délka 4,5 cm, průměr 1,8 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
19,50 cm
Použitelná délka:
10,50 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
stimulátor klitorisu - délka 4,5 cm, průměr 1,8 cm