ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor LORA DICARLO Onda Robotic G-Spot zelený

Vibrátor LORA DICARLO Onda Robotic G-Spot zelený

Fantastický vibrátor z hebkého lékařského silikonu s mikrorobotikou. Imitace pohybujícího se prstu potěší bod G společně s 10 intenzitami silných vibrací.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pokud byste ráda zažila nezapomenutelný orgasmus, pak se pohodlně usaďte a objevte jedinečný a inovativní vibrátor LORA DICARLO Onda. Tato unikátní erotická pomůcka moderního designu zelené barvy vás rozmazlí a dopřeje nečekaně intenzivní dobrodružství. Onda byl vyvinut s maximální péčí pro všechny ženy, které chtějí objevovat svá tajemná zákoutí a vychutnávat si nové prožitky plné rozkoše a vášně.
Vibrátor je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zcela nezávadný pro lidskou pokožku, kterou pohladí s fantastickou něžností. Jeho pevné tělo disponuje velmi úzkou špičkou, která usnadní penetraci a výrazné zúžení směrem k základně, což vám nabídne nečekaný komfort a pohodlí při používání. Perfektně se přizpůsobí ženskému nitru a je vhodný i pro začátečníky. Ergonomické zakřivení je obohaceno o měkké místečko, které ukrývá pohybující se kuličku. Technologie využívající mikrorobotiku napodobuje pohyb prstu při dráždění nejcitlivějšího bodu na ženském těle. Nalezněte svůj bod G a doveďte své pocity až do stavu nespoutané extáze. Základna z odolného ABS plastu se dobře drží v ruce a skvěle se s ním tak manipuluje. Také jej dostanete s průsvitnou hygienickou krytkou, která zajistí čistotu hračky při uschování či cestování.
Výkonný motor vám po plném nabití zajistí téměř dvouhodinové hrátky. Na výběr máte 10 rychlostí pohybu kuličky. Navíc si můžete své potěšení nastavit přímo na míru, jelikož si můžete zvolit jednu ze 4 pozic, ve kterých se bude kulička nacházet. Střídá se tak poloha, krátké rychlejší tahy a dlouhé tahy po celé délce špičky. Aby byla vaše touha ukojena, lze doplnit stimulaci bodu G ještě hlubokou vibrací, pro kterou lze nastavit až 10 intenzit síly. Vaše možnosti tak dostanou široký rozměr a je jen na vás, jak prozkoumáte své tělo. V momentě vašeho vyvrcholení můžete stisknout jeho velké tlačítko, které sníží všechny funkce na minimum, čímž si užijete parádní dojezd svých pocitů v klíně.
Zjistěte co se vám líbí a co vám vyhovuje také ve sprše nebo ve vaně, kdy ve spojení s teplou vodou bude ještě o trochu více vzrušující. To vám dovolí jeho plná vodotěsnost IPX7. Na zadní straně základny naleznete kovové piny, ke kterým připojíte magnetický USB kabel, jež mu dodá energii pro další smyslné okamžiky.
Ještě jste nenašla svůj bod lásky? Jízda vašeho života na vás teprve čeká.

Jednoduché ovládání vás nezaskočí. Podržte velké tlačítko s logem značky po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor rozbliká LED diodu pod tlačítkem, nastaví kuličku a spustí se do pohotovostního režimu. Na dně základny naleznete další tlačítka. Krátkým stiskem levého delšího tlačítka bez symbolu na straně s označeným + spustíte a měníte intenzitu vibrace. Krátkými stisky stejného tlačítka na straně - ji zase ubíráte až do pozastavení vibrace. Krátkým stiskem pravého kratšího tlačítka se symbolem + spustíte a měníte intenzitu pohybující se kuličky. Krátkými stisky stejného tlačítka na straně - ji zase ubíráte až do pozastavení kuličky. Krátkými stisky malého kulatého tlačítka měníte pozici pohybu kuličky. Při krátkém stisknutí velkého tlačítka s logem v jakémkoliv režimu dojde ke snížení intenzity všech funkcí na minimum. Vibrátor vypnete dlouhým podržením tlačítka s logem značky po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor LORA DICARLO Onda Robotic G-Spot:

  • luxusní erotická pomůcka pro ženy v moderním elegantním designu
  • vyrobeno z kvalitního sametového lékařského silikonu a odolného ABS plastu
  • příjemná úzká špička usnadňující penetraci a zúžené tělo pro příjemné používání
  • ergonomicky zahnuté pevné rameno se skvěle přizpůsobí ženskému nitru
  • mikrorobotika pohybující kuličkou napodobuje pohyb prstu pro bezkonkurenční stimulaci bodu G
  • výkonný motor nabídne 10 režimů rychlosti kuličky a 10 intenzit síly hluboké vibrace
  • 4 pozice dopřejí dokonalé nastavení vášně na míru
  • funkce okamžitého snížení intenzit po vrcholu dopřeje vzrušující dojezd emocí
  • hygienická krytka pro bezpečné uschování i cestování
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: zelená, transparentní
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 18,8 cm, použitelná délka 12,8 cm, průměr 3,9 cm, průměr těla 2,4 cm, průměr základny 5,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
18,80 cm
Použitelná délka:
12,80 cm
Průměr:
3,90 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 18,8 cm, použitelná délka 12,8 cm, průměr 3,9 cm, průměr těla 2,4 cm, průměr základny 5,2 cm