Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor LORA DICARLO Ose 2 Premium Robotic bílý

Vibrátor LORA DICARLO Ose 2 Premium Robotic bílý

Luxusní vibrátor LORA DICARLO Ose 2 z hedvábného lékařského silikonu. Ohebné rameno s masérem bodu G a bezdotykové dráždění klitorisu pomocí tlakových vln.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Luxusní erotická pomůcka, která splní všem ženám ty nejtajnější sny a touhy? Jednoznačně tento smyslný vibrátor LORA DICARLO Ose 2. Unikátní zařízení v sexy bílé barvě, které doprovodí vaše orgasmy až na vrchol samotné extáze si zamilujete ihned po rozbalení exkluzivní krabice. Byl navržen tak, aby věrně napodobil lidský kontakt. Kombinuje tak úžasný materiál a bezkonkurenční moderní funkce.
Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zdravotně nezávadný a vhodný i pro citlivou pokožku. Dokonale hladký povrch je tak hedvábný na dotek, že se jej nebudete chtít nikdy vzdát a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Velká hlava se perfektně drží v ruce a dobře se s ní manipuluje. Dlouhé rameno s úzkou špičkou je rozšířené na konci a disponuje ohybatelnou konstrukcí, kterou si přizpůsobíte přesně podle svých preferencí.
Co si přát od hračky, aby vás překvapila rychlou a nespoutanou rozkoší? Dva extrémně výkonné motory, které nechají vybuchnout gejzír vášně ve vašem klíně. Jeden ovládá pohybující se kuličku, která imituje pohyb prstu a přesně se zaměří na bod G, který mnoho žen považuje za nejcitlivější erotogenní místo. Když se k tomu přidá bezdotyková stimulace klitorisu pomocí tlakových vln díky technologii AirFlow, pak zažijete takový ohňostroj, že vaše sténání bude slyšet na míle daleko. Celkově máte na výběr pro své vyvrcholení 10 intenzit síly tlakové pulzace a 9 rychlostí pohybu kuličky, pro kterou můžete vybírat jednu ze 4 poloh. Stačí zavést rameno do vagíny, přiložit oválnou hubičku na klitoris a nechat se unášet. Fantastické!
Vyzkoušejte jej i ve spojení s teplou vodou, kdy mohou být prožitky ještě více vzrušující. To vám dovolí jeho plná vodotěsnost. Jakmile mu dojde energie, připojte jej snadno k přiloženému magnetickému USB kabelu a zanedlouho vám bude opět na celou hodinu k službám. Po vychladnutí emocí jej uložíte v saténovém pytlíčku.
Oddejte se půvabným vlnám a masáži vašich citlivých partií a vychutnejte si bouřlivé chvění celého vašeho těla.

Jednoduché ovládání zvládnete s přehledem. Podržte vrchní tlačítko s logem po dobu 3 vteřin, čímž jej zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Stimulátor vás přivítá rozblikáním LED diody. Krátkým stiskem většího tlačítka blíž k tlačítku pro spuštění zapnete a měníte jednotlivé intenzity tlakových vln, stejným tlačítkem na opačné straně zase intenzitu ubíráte až do pozastavení pulzací. Krátkými stisky menšího tlačítka blíž k tlačítku spuštění zapnete a měníte jednotlivé rychlosti kuličky, stejným tlačítkem na opačné straně zase rychlost ubíráte až do pozastavení masáže. Krátkými stisky kulatého tlačítka měníte polohu kuličky. Stimulátor vypnete dlouhým podržením vrchního tlačítka s logem po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor LORA DICARLO Ose 2:

  • luxusní erotická pomůcka pro ty nejdokonalejší intimní prožitky
  • vyrobeno ze sametového lékařského silikonu prvotřídní kvality
  • úžasně hladký a hedvábný povrch příjemný na dotek
  • ergonomické ohybatelné rameno s pohyblivou kuličkou pro bezkonkurenční masáž bodu G
  • bezkontaktní stimulace klitorisu pomocí tlakových vln
  • dva výkonné motory nabízí 10 intenzit pulzací a 9 rychlostí pohybů kuličky
  • na výběr ze 4 poloh masážní kuličky
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka stimulátoru 34 cm, použitelná délka 24,5 cm, délka v ohnutém stavu 15,3 cm, průměr ramene 3,3 cm, šířka hlavice 7 cm, hloubka hlavice 7,8 cm, vnitřní rozměr hubičky 1,3 cm x 1,8 cm
Vibrace: ne
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
34,00 cm
Použitelná délka:
24,50 cm
Průměr:
3,30 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka stimulátoru 34 cm, použitelná délka 24,5 cm, délka v ohnutém stavu 15,3 cm, průměr ramene 3,3 cm, šířka hlavice 7 cm, hloubka hlavice 7,8 cm, vnitřní rozměr hubičky 1,3 cm x 1,8 cm