ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor LORA DICARLO Sway Dual Vibration Warming zelený

Vibrátor LORA DICARLO Sway Dual Vibration Warming zelený

Luxusní dvojitý vibrátor LORA DICARLO Sway z hedvábného lékařského silikonu. Dva motory s extrémně silnými 10 vibračními režimy a zahřívacími špičkami.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Máte chvilku konečně sama pro sebe? Nebo se oddáváte partnerským hrátkám v posteli? Připravte se na báječné a nezapomenutelné erotické momenty. Prémiový dvojitý vibrátor LORA DICARLO Sway v elegantní petrolejové barvě, vás vtáhne do světa plné pikantních záležitostí. Nadčasový design, půvabné křivky a úžasný materiál splní vaše tajné touhy, objevíte s ním svůdné vzrušení a potěší ženy i muže.
Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zdravotně nezávadný a vhodný i pro citlivou pokožku. Dokonale hladký povrch je tak hedvábný na dotek, že se jej nebudete chtít nikdy vzdát a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Má ergonomicky zahnuté pevné tělo ve tvaru písmene S, takže máte dvojí možnost radosti. Jedno rameno má zesílenou špičku připomínající žalud penisu, na kterém naleznete ještě vyvýšený stimulační bod, který perfektně vyhledá bod G a dopřeje mu fenomenální masáž. Druhé rameno je delší a je vhodné pro hloubkové prozkoumání oblasti análku a dráždění bodu P, čili prostaty. Ovšem není to dogma a každý si najde ve tvaru to, co mu vyhovuje.
Pokud si potrpíte na obzvláště intenzivní dráždění, pak jste na správné adrese. Dva extrémně výkonné a přesto tiché motory pracující samostatně nezávisle na sobě zaručeně nechají vybuchnout gejzír vášně ve vaší ložnici. Hluboké vibrace rozechvějí koncert, na který budete ještě dlouho vzpomínat. 7 intenzit narůstající síly a 3 vibrační rytmy nahrají na smeč blížícímu se orgasmu. Celkově máte tedy na výběr pro své vyvrcholení 10 různých režimů, které udělají radost celému okolí vaší vagíny. Pro ještě příjemnější prožitky disponuje funkcí zahřívání, která obě jeho špičky nažhaví na báječných 40° C. Ke všemu se vibrace přenáší i do konce s nezapnutým motorem, takže získáte také jemnější vibrace ideální například pro hlazení klitorisu. Fantastické!
Vyzkoušejte jej i ve spojení s teplou vodou, kdy mohou být prožitky ještě více vzrušující. To vám dovolí jeho plná vodotěsnost. Jakmile mu dojde energie, připojte jej snadno k přiloženému magnetickému USB kabelu. Po vychladnutí emocí jej uložíte v saténovém pytlíčku.
Vychutnejte si vaše hrátky stylově a s obrovskou škálou možností. S tímto fešákem budete jako v bavlnce.

Jednoduché ovládání si oblíbíte. Podržte velké tlačítko s logem po dobu 3 vteřin, čímž jej zapnete. Vibrátor vás přivítá rozblikáním LED diody. Krátkým stiskem vrchního tlačítka se symbolem menší tečky zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy ramena se stimulačním výstupkem. Krátkým stiskem spodního tlačítka se symbolem většího kroužku zapnete a měníte jednotlivé vibrační rytmy druhého ramene. Pro aktivaci či deaktivaci funkce nahřívání podržte tlačítko se symbolem vlnky po dobu 2 vteřin. Vypnete jej dlouhým podržením velkého tlačítka s logem po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor mini LORA DICARLO Sway:

  • luxusní erotická pomůcka pro ty nejdokonalejší intimní prožitky
  • elegantní design a široké možnosti využití pro ženy i muže
  • ergonomicky zahnuté tělo se dvěma špičkami pro dráždění bodu G a bodu P
  • vyrobeno ze sametového lékařského silikonu prvotřídní kvality
  • úžasně hladký a hedvábný povrch příjemný na dotek
  • dva extrémně výkonné motory s tichým chodem pracující samostatně
  • 10 hlubokých vibračních a pulzačních režimů pro každý motor
  • nahřívání obou špiček na příjemných 40° C
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: petrolejová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 22,7 cm, použitelná délka 16 cm, průměr těla 3 cm, průměr špičky pro bod G 3,1 cm, průměr špičky pro bod P 2,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry