ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor mini LORA DICARLO Drift Warming Bullet oranžový

Vibrátor mini LORA DICARLO Drift Warming Bullet oranžový

Luxusní mini vibrátor LORA DICARLO Drift z hedvábného lékařského silikonu. Extrémně silné vibrace cílí na bod G a zahřívací špička rozpálí vaši fantazii.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Když se řekne nejcitlivější erotogenní zóna, každý si představí tajuplný bod G. Někdo o něm již ví a kdekdo jej stále hledá. Rozmazlete sebe i své tělo a najděte to správné tlačítko lásky, které vás vystřelí až na vrchol samotné erotické extáze. Představujeme vám prémiový mini vibrátor LORA DICARLO Drift v elegantní oranžové barvě, který vás vtáhne do světa nezapomenutelných intimních okamžiků. Nadčasový design, půvabné křivky a úžasný materiál splní vaše tajné touhy a objevíte s ním vzrušení, které nemá obdoby.
Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zdravotně nezávadný a vhodný i pro citlivou pokožku. Dokonale hladký povrch je tak hedvábný na dotek, že se jej nebudete chtít nikdy vzdát a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Má zahnuté pevné rameno se zesílenou špičkou připomínající žalud penisu, na kterém naleznete ještě vyvýšený stimulační bod, který perfektně vyhledá bod G a dopřeje mu fenomenální masáž. Ale v čem je tedy tak unikátní oproti konkurentům?
Jak je malý, tak je šikovný. Pokud si potrpíte na obzvláště intenzivní dráždění, pak jste na správné adrese. Extrémně výkonný a přesto tichý motor zaručeně nechá vybuchnout gejzír vášně ve vašem klíně. Hluboké vibrace rozechvějí koncert, na který budete ještě dlouho vzpomínat. 7 intenzit narůstající síly a 3 vibrační rytmy nahrají na smeč blížícímu se orgasmu. Celkově máte tedy na výběr pro své vyvrcholení 10 různých režimů, které udělají radost celému okolí vaší vagíny. Pro ještě příjemnější prožitky disponuje funkcí zahřívání, která jeho špičku nažhaví na báječných 40° C. Ke všemu je kompaktní a vejde se do každé kabelky, aby byl neustále připraven na smyslnou jízdu. Fantastické!
Vyzkoušejte jej i ve spojení s teplou vodou, kdy mohou být prožitky ještě více vzrušující. To vám dovolí jeho plná vodotěsnost. Jakmile mu dojde energie, připojte jej snadno k přiloženému magnetickému USB kabelu. Po vychladnutí emocí jej uložíte v saténovém pytlíčku.
Chcete taky patřit k těm ženám, které si nemohou stimulaci bodu G vynachválit? Tak na co ještě čekáte?

Jednoduché ovládání si oblíbíte. Podržte spodní tlačítko s logem po dobu 3 vteřin, čímž jej zapnete a uvedete do pohotovostního režimu. Vibrátor vás přivítá rozblikáním LED diody. Krátkým stiskem prostředního tlačítka se symbolem kolečka zapnete a měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Pro aktivaci či deaktivaci funkce nahřívání podržte vrchní tlačítko se symbolem vlnky po dobu 2 vteřin. Vypnete jej dlouhým podržením vrchního tlačítka s logem po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor mini LORA DICARLO Drift:

  • luxusní erotická pomůcka pro ty nejdokonalejší intimní prožitky
  • zahnuté pevné rameno s rozšířeným a zvýrazněným stimulačním bodem pro masáž bodu G
  • elegantní design a kompaktní velikost vhodná do každé kabelky
  • vyrobeno ze sametového lékařského silikonu prvotřídní kvality
  • úžasně hladký a hedvábný povrch příjemný na dotek
  • extrémně výkonný motor s tichým chodem a 10 hlubokými vibračními a pulzačními režimy
  • nahřívání špičky na příjemných 40° C
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjení pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: oranžová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 13,8 cm, použitelná délka 8 cm, průměr těla 2,7 cm, průměr špičky 3,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Ovládání:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
13,80 cm
Použitelná délka:
8,00 cm
Průměr:
2,70 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 13,8 cm, použitelná délka 8 cm, průměr těla 2,7 cm, průměr špičky 3,1 cm