Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR Set

Vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR Set

Jedinečný vibrátor se čtyřmi nejoblíbenějšími nástavci z hedvábného silikonu. Mnoho možností báječné stimulace vibracemi nebo bezkontaktními tlakovými vlnami.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Víte co je lepšího než Satisfyer? Několik Satisfyerů! Objevte nečekané pocity vášně. Nebudete k tomu potřebovat kupovat mnoho erotických pomůcek, avšak pouze jednu jedinou. Vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR vám vynahradí všechny možné druhy intimního uspokojování díky čtyřem nástavcům, abyste si vždy mohla vychutnat výjimečné prožitky rozkoše. Navíc moderní zpracování v nádherném designu pastelových barev, špičkový materiál a inovativní technologie vás budou bavit a budete se těšit na další a další chvíle s touto hračkou. Radost udělá ženám, mužům a dokonce jej využijete i při párových aktivitách.
Vše funguje naprosto jednoduše. Ovládací část s bočními tlačítky z odolného ABS plastu potaženého hladkým silikonem ukončuje a nahrazuje rukojeť a velmi snadným nasazením a otočením na ni dostanete jeden z nástavců, který si vyberete. Ty jsou vyrobeny z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je nezávadný pro lidskou pokožku a dokáže pohladit vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Každý z nich vám nabídne jinou techniku báječného dráždění. Růžový dlouhý nástavec s unikátní podlouhle tvarovanou hubičkou vám dopřeje jedinečnou bezdotykovou stimulaci klitorisu pomocí vzduchových tlakových vln, o které se postará fantastická patentovaná technologie Air Pulse. Rychlý a intenzivní orgasmus si nemůže vynachválit miliony spokojených uživatelek po celém světě. Další nástavec v modré barvě vám poskytne králičí vibrátor pro vzrušující masáž bodu G a klitorisu současně. Úzká špička usnadní penetraci, flexibilní stimulátor padne přesně na své místo a parádní hrany na měkkém těle dovolí upustit uzdu vaší fantazii. Žlutý nabízí zlatou klasiku zahnutého vibrátoru, který má decentně zesílenou špičku a potěší nejen bod G. Poslední nástavec lehce fialového nádechu dodá uvolnění celému tělu. Kulatá masážní hlavice je pevná a můžete ji použít na jakémkoliv místě vašeho těla. Skvěle uvolní namožené svaly na zádech, šíjích a navodí intimní atmosféru i na jiných erotogenních zónách jako jsou bradavky, penis či klitoris.
Extrémně výkonný motor s velmi tichým chodem nevyruší vaše slastné sténání. Na výběr máte 12 vibračních a pulzačních rytmů, které si zamilujete a nebudete se jich chtít vzdát. Pro bezdotykový nástavec je připraveno 11 pulzačních intenzit tlakových vln. Samozřejmě jej můžete pozvat na rande do koupelny, protože je plně vodotěsný dle IPX7 a vyzývavě čeká na dovádění ve sprše či ve vaně. Energii mu doplníte pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Na co máte chuť? Rozmazlete své tělo a ukojte jakoukoliv touhu. Odměnou vám bude vrchol smyslné extáze.

Jednoduché ovládání vás nezaskočí. Nasaďte na rukojeť požadovaný nástavec. Podržte tlačítko + po dobu 2 vteřin pro zapnutí tlakových či vibračních rytmů. Krátkými stisky tohoto tlačítka přidáváte na intenzitě pulzací nebo měníte jednotlivé vibrační rytmy. Krátkými stisky tlačítka - se vracíte o jeden režim zpět. Vypnete jej opětovným podržením tlačítka + po dobu 2 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor SATISFYER FABULOUS FOUR Set:

  • čtyři smyslné erotické pomůcky v jednom zařízení pro dokonalé momenty vášně
  • ultra hebký a sametový silikon prvotřídní lékařské kvality bezpečný pro tělo
  • vyměnitelná hedvábná rukojeť a nástavce pro různé možnosti stimulace
  • moderní a patentovaná technologie Air Pulse zajistí rychlý a intenzivní orgasmus
  • bezkontaktní stimulace klitorisu tlakovými vlnami i hluboká masáž bodu G
  • masážní hlavice uvolní namožené svaly a potěší erotogenní zóny
  • 12 silných vibračních a pulzačních rytmů nebo 11 intenzit síly pulzací
  • vodotěsné provedení nabídne mokré radovánky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: bílá, růžová, modrá, žlutá, fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: rukojeť - délka rukojeti 6,7 cm, bezdotykový stimulátor - délka 13,8 cm, průměr 3,7 cm, vnitřní průměr hubičky 1,2 cm, králičí vibrátor - délka 18,5 cm, použitelná délka 12,7 cm, průměr 3,5 cm, délka stimulátoru klitorisu 4,6 cm, průměr stimulátoru klitorisu 1,9 cm, G bod vibrátor - délka 15,3 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 3,7 cm, masážní hlavice - délka 14,2 cm, délka hlavice 4,7 cm, průměr hlavice 4,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry