Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor SATISFYER SUNRAY DOUBLE AIR PULSE růžový

Vibrátor SATISFYER SUNRAY DOUBLE AIR PULSE růžový

Vzrušující vibrátor z jemného lékařského silikonu. Ohebné zahnuté tělo pro výjimečnou stimulaci bodu G a klitorisu pomocí bezkontaktních tlakových vln.
Barva:
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete potěšit své choutky a prožít jedinečný orgasmus plný vášně? Rozmazlete své tělo a dopřejte si chvilku jen pro sebe s naprosto unikátním vibrátorem SATISFYER SUNRAY v rozkošné starorůžové barvě, který povznese váš vrchol až do sedmého nebe. Fantastická erotická pomůcka je vyrobena z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je hladký na dotek a zcela bezpečný pro lidskou pokožku. Dokonalý tvar pevného těla má úzkou špičku, která usnadní vkládání a decentní rozšíření, které vyhledá a podráždí citlivý bod G. Navíc je zahnutý tak, aby při penetraci snadno dosáhnul na klitoris, čemuž ještě dopomůže ohybatelný kloub se čtyřmi různými polohami, takže se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Na vnitřní straně naleznete decentní stimulační drážky a na vnější straně se nachází ovládací tlačítka ohraničená ozdobným odolným ABS plastem stříbrné barvy.
Moderní inovativní technologie Air Pulse ve společnosti s výkonným vibračním motorem vás skvěle vytrhne z reality a poskytne vám neuvěřitelnou slast při vašich soukromých intimních momentech. K dispozici máte 12 hlubokých vibračních a pulzačních rytmů, které rozezvoní koncert ve vašem klíně a vzrušující bezkontaktní stimulaci klitorisu s 11 intenzitami tlakových vln, které si prostě zamilujete. Stačí si malou měkkou hubičku přiložit na správné místo a užít si nespoutanou jízdu svého života. Miliony spokojených uživatelek po celém světě si nemohou tuto záležitost vynachválit. Jedná se o jemné a citlivé nasávání a zase vypouštění klitorisu vzduchem bez přímého doteku, což vás velmi rychle a silně uspokojí. Také jej můžete pozvat na společné dovádění do sprchy či do vany, neboť je plně vodotěsný dle IPX7 a pokud mu dojde energie, pak mu ji snadno doplníte pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Díky možnosti propojit svou pomůcku s vaším telefonem umožňuje rozšířit jeho pole působnosti takřka na neomezené možnosti. Oceňovaná aplikace Satisfyer Connect je pro vás zdarma ke stažení pro iOS i Android a nabízí opravdu širokou paletu využitelnosti, ať už výběr z velkého množství přednastavených režimů v knihovně, vytvoření vlastní křivky či sekvence, sdílení s ostatními uživateli, ovládání hlasem nebo propojení na dálku s telefonem partnera. Zajímavou funkcí je synchronizace hudby s vibracemi a to z vašeho playlistu včetně možností propojení se Spotify. Lidově řečeno posloucháte svou oblíbenou muziku a v jejím rytmu budete opojně hýčkaní. Vzrušující může být i možnost chatu a videochatu. Můžete jej ovládat také pomocí chytrých hodinek. Prozatím fungují pouze s některými produkty Apple, které disponují gyroskopem. V aplikaci také vidíte stav nabití baterie.
Vychutnejte si fenomenální dobrodružství a objevte hranici své sexuální touhy.

Jednoduché ovládání si rychle podmaníte. Podržte vrchní tlačítko se symbolem dvou vlnek po dobu 2 vteřin pro zapnutí vibrací. Krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé vibrační a pulzační rytmy. Opětovným podržením tohoto tlačítka po dobu 2 vteřin vibrace vypnete. Podržením prostředního tlačítka power po dobu 2 vteřin zapnete pulzace tlakových vln. Krátkými stisky tohoto tlačítka přidáváte na síle a krátkými stisky spodního tlačítka ji zase ubíráte. Pulzace vypnete podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin. Všechny funkce jsou potvrzeny bliknutím LED diody a krátkou vibrací.
Stáhněte si v Google Play či App Store aplikaci s názvem Satisfyer Connect a ovládejte intuitivně svůj Satisfyer pohodlně přes mobil. Po instalaci budete mít nabídku vytvořených režimů či live control, ovládání hlasem i hudbou a po vytvoření free účtu můžete stahovat vytvořené režimy jinými uživateli a propojovat se s nimi či s partnerem přes telefon. Bluetooth spustíte podržením tlačítka power po dobu 4 vteřin. Pro celkové restartování stačí podržet tlačítko se symbolem vlnky po dobu 10 sekund. Úspěšnost restartu je vám potvrzena 5 vibracemi.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor SATISFYER SUNRAY:

  • báječná erotická pomůcka pro ženy vám nabídne mimořádný dotek vášně
  • ultra hebký a sametový silikon prvotřídní lékařské kvality bezpečný pro lidskou pokožku
  • výrazně zahnuté pevné tělo dokonale vyhledá a stimuluje bod G
  • čtyři ohebné klouby nabídnou jedinečné přizpůsobení a úzká špička usnadní penetraci
  • dva výkonné a tiché motory s inovativní technologií Air Pulse
  • 12 hlubokých vibračních a pulzačních režimů a 11 intenzit síly tlakových pulzací
  • mnoho možností ovládání přes mobilní aplikaci
  • ovládání hlasem nebo hudbou či na dálku s partnerem
  • vodotěsné provedení nabídne mokré radovánky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 14,5 cm, použitelná délka 11,8 cm, průměr 3,7 cm, délka stimulátoru 7 cm, průměr stimulátoru 4 cm, vnitřní průměr hubičky 1,4 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
14,50 cm
Použitelná délka:
11,80 cm
Průměr:
3,70 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 14,5 cm, použitelná délka 11,8 cm, průměr 3,7 cm, délka stimulátoru 7 cm, průměr stimulátoru 4 cm, vnitřní průměr hubičky 1,4 cm