ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY fialový

Vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY fialový

Luxusní bodový vibrátor z hedvábného silikonu s jedinečnou technologií díky rotaci špičky. Má 8 vibračních režimů a 5 intenzit ovládaných přes aplikaci.
Barva:
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zažijte nový rozměr erotických hrátek a vychutnejte si své orgasmy jinak. Tento výjimečný vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY v elegantním fialovém designu vás překvapí a doprovodí na smyslné cestě za neodolatelnými vrcholy vášně. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, takže je zcela nezávadný pro lidskou pokožku, kterou báječně pohladí s neuvěřitelnou něžností. Zadní část těla je ozdobena odolným ABS plastem. Jeho ergonomicky tvarované tělo disponuje rukojetí, která se dobře drží v ruce a také dlouhým a tenkým hrotem se zakulacenou lehce rozšířenou špičkou, která bude připravena splnit všechny vaše touhy a erotické sny. Díky unikátní technologii dokáže špička rotovat ve velmi malém prostoru a takto vytvořené vibrace stimulují cíleně jediný bod, aby poskytl vaší erotogenní zóně dráždění vedoucí k dokonalé extázi. Tento tanec si okamžitě zamilujete.
Extrémně silný motor s velice tichým chodem, který ani nezaznamenáte, vám nabídne 8 fenomenálních vibračních a pulzačních režimů a pro každý z nich si můžete vybrat jednu z 5 intenzit síly. Je ideální pro vzrušování klitorisu, bradavek, ale také penisu partnera, čímž okořeníte vaše milostné párové aktivity v ložnici. Ovládá se snadno pomocí tří tlačítek na přední straně, ovšem radost vám udělá také jeho propojitelnost s vychytanou mobilní aplikací Satisfyer Connect, která rozšíří jeho služby o další rozmanité funkce. Ovládání hlasem či hudbou, vytváření vlastních vibračních režimů a sekvencí či možnost chatu a videochatu vás doslova vtáhne do děje. Ke všemu jej můžete propojit s telefonem partnera a nechat se laskat na dálku odkudkoliv na světě.
Vyzkoušejte jej také ve sprše či ve vaně, neboť je plně vodotěsný dle IPX7 a ani použití v koupelně vás nebude nikterak omezovat. Spíše naopak, ve spojení s teplou vodou mohou být prožitky maximální a příjemné. O jeho provoz se postará vestavěná baterie, kterou dobijete pohodlně pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Poznejte jedinečnou bodovou stimulaci na vlastní kůži. Vyvrcholení se bude blížit nezadržitelným tempem a rozhodně nebudete litovat.

Jednoduché ovládání vás bude bavit. Podržením prostředního tlačítka se symbolem vlnky po dobu 3 vteřin vibrátor zapnete. Dalšími krátkými stisky tohoto tlačítka měníte jednotlivé vibrační a pulzační režimy. Krátkými stisky vrchního tlačítka + přidáváte intenzitu vibrací, krátkými stisky tlačítka - zase sílu vibrací ubíráte. Vibrátor vypnete opětovným dlouhým podržením prostředního tlačítka po dobu 3 vteřin.
Pro propojení s mobilní aplikací si ji stáhněte zdarma do svého chytrého telefonu. Podržte prostřední tlačítko po dobu 4 vteřin pro zapnutí Bluetooth, o čemž vás vibrátor informuje rozblikáním LED diody a dvěma krátkými vibracemi. Následně spusťte aplikaci a vpravo nahoře stiskněte symbol propojeného kroužku. Vyhledejte zařízení a spárujte s telefonem. Následně se řiďte pokyny na obrazovce.
Pro restartování zařízení do továrního nastavení podržte prostřední tlačítko po dobu 10 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor SATISFYER TWIRLING JOY:

  • exkluzivní erotická pomůcka v naprosto elegantním designu
  • vyrobeno ze sametově hebkého lékařského silikonu prvotřídní kvality
  • dlouhý tenký hrot se zakulacenou špičkou pro dokonalou a cílenou stimulaci jediného bodu
  • unikátní technologie rotace ve velmi malém prostoru
  • neuvěřitelně výkonný motor s tichým chodem
  • 8 hlubokých vibračních a pulzačních režimů a 5 intenzity síly pro každý z nich
  • ideální pro klitoris či bradavky a nebo penis
  • propojení s mobilní aplikací rozšíří jeho působení třeba odkudkoliv z celého světa
  • vodotěsný dle IPX7 pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 18 cm, délka hrotu 7 cm, průměr hrotu 0,8 cm, průměr těla 2,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Velikost:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Povrch:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
18,00 cm
Použitelná délka:
7,00 cm
Průměr:
2,90 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 18 cm, délka hrotu 7 cm, průměr hrotu 0,8 cm, průměr těla 2,9 cm