Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 tyrkysový

Vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 tyrkysový

Úžasný bodový vibrátor menších rozměrů z hedvábně jemného lékařského silikonu. Kuželovitý tvar špičky a ovládání přes aplikaci vás ohromí.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vibrátor určený k bodové stimulaci překvapí netradičním zevnějškem, tvarově se podobá kornoutku či pochodni. Nadělte si sladkou odměnu a zažehněte plameny vášně pod taktovkou nespoutaného nápadníka ULTRA POWER BULLET 8. Pomůcka disponuje delší částí z ABS plastu pro pohodlnou manipulaci. Hlava vibrátoru je definována silikonovým kuželem, jehož hrot byl stvořen k rozmazlování klitorisu, bradavek i okolí vagíny. Pokud se rozhodnete rozpálit i vašeho partnera, akční rádius přesně nekompromisní špičky ještě rozšíříte. Vychutnejte si dvanáct silných, k nejednomu vyvrcholení burcujících vibrací a pulzací a promasírujte a polaskejte luxusně hebkým povrchem z lékařského silikonu vaše nejcitlivější partie. Výkonný, ale přesto velmi tichý motor podtrhne a nenaruší intimní atmosféru.
Stáhněte si zdarma Satisfyer aplikaci a spárujte hračku s mobilním telefonem nebo s chytrými hodinkami. Mobilní aplikace vám rozšíří škálu možností využití, vyberte si kupříkladu z velkého množství přednastavených programů v knihovně. Podle libosti lze upravit i vlastní křivku vibrací. Mezi další benefity patří možnost sdílení s dalšími uživateli, propojení na dálku s telefonem partnera či ovládání hlasem. Využijte možnosti chatu a videochatu a rozdmýchejte erotické napětí. Ať už rády při poslechu oblíbené své hudby relaxujete nebo jste královnami parketu, posuňte svůj zážitek do zcela nové dimenze díky funkci synchronizace hudby s vibracemi z vašeho playlistu. Taktéž lze využít propojení se Spotify. Přímo v aplikaci můžete průběžně kontolovat stav nabití baterie.
Varujeme vás, že poznáte-li detailněji zručného milovníka, nebudete se jej chtít jen tak vzdát. Aby byl stále připraven se o vás starat tak, jak si zasloužíte, stačí použít magnetický nabíjecí USB kabel. Navíc je plně vodotěsný podle normy IPX7, což už je považováno u produktů od Satisfyeru za standard.
Zapomeňte na starosti všedního dne a nechte se unášet milostným uměním tohoto mazlíka.

Ovládání pomůcky zvládne opravdu každý. Pro zapnutí podržte tlačítko „power" ve spodní části po dobu 3 vteřin a následně pomocí krátkých stisků měníte jednotlivé programy. Opětovným delším stiskem téhož tlačítka pohodlně vibrátor kdykoliv vypnete.
Stáhněte si v Google Play či App Store aplikaci Satisfyer Connect a ovládejte pohodlně svůj Satisfyer pohodlně přes mobilní telefon. Po instalaci budete vás přivítá nabídka vytvořených režimů či live control, ovládání hlasem i hudbou a po vytvoření free účtu můžete stahovat vytvořené režimy jinými uživateli a propojovat se s nimi či s partnerem přes telefon. Bluetooth spustíte podržením tlačítka + po dobu 4 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opatrně opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 tyrkysový:

  • sametový silikonový povrch
  • hlava vibrátoru ve tvaru kužele pro cílené dráždění
  • diskrétní elegantní design
  • velmi tichý chod
  • 12 programů při použití bez aplikace
  • možnost ovládání i přes aplikaci
  • aplikace nabízí téměř neomezený počet kombinací programů
  • ideální společník na cesty díky menším rozměrům
  • vodotěsný podle normy IPX7 pro hrátky ve vaně či sprše
  • nabíjení magnetickým USB kabelem
  • jednoduché ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 13 cm, použitelná délka 2,5 cm, průměr 2,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi

Slovní značka a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky vlastněné společností Bluetooth SIG, Inc. a jakékoli použití těchto značek společností EIS GmbH je na základě licence. Apple, logo Apple a Apple Watch jsou ochranné známky společnosti Apple Inc., název Android a logo jsou ochranné známky a vlastnictví společnosti Google LLC. Funkce Satisfyer App a Bluetooth® jsou k dispozici u jednoho ze zahrnutých produktů. © 2020 EIS GmbH, všechna práva vyhrazena.

Parametry