Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Xocoon Eternal Love zelený

Vibrátor Xocoon Eternal Love zelený

Fantastický flexibilní vibrátor s bezkontaktním stimulátorem klitorisu na bázi tlakových vln z hedvábně jemného silikonu. Je odolný proti stříkající vodě, má tři výkonné motory a nabídne vám dokonalou rozkoš díky 5 intenzitám síly vzduchových pulzací, 5 vibracím pro bod G a 10 vibračním rytmům.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • sametově jemný silikon prvotřídní kvality bezpečný pro lidskou pokožku
  • ergonomický tvar a flexibilní přizpůsobivé rameno
  • bezkontaktní stimulace klitorisu na bázi tlakových vln
  • tři výkonné motory pracující samostatně
  • 5 intenzit síly vzduchových pulzací a 10 vibračních rytmů
  • 5 bodových vibrací pro dokonalou masáž bodu G
  • rychlý a intenzivní orgasmus
  • odolný proti stříkající vodě
  • dobíjení pomocí přiloženého magnetického USB kabelu

Popis produktu:

Máte chuť na nespoutanou jízdu plnou intenzivních a dechberoucích orgasmů? Mějte v nočním stolku připraven tento jedinečný vibrátor se stimulátorem klitorisu v zelené barvě, vyzkoušejte něco nového a pokořte vlastní hranice vaší touhy. Elegantní pomůcka s unikátní technologií bezkontaktních tlakových vln vás dovedou mnohdy k opakující se nekončící extázi. Ve spojení s bodovými pulzacemi cílenými na bod G a vnitřními hlubokými vibracemi rychlému uspokojení neodoláte.

Materiál a vzhled:

Je vyroben z hedvábně jemného silikonu prvotřídní kvality, který je nezávadný pro lidskou pokožku a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Dekorativní zlatý prvek z odolného ABS plastu jej krásně ozdobí. Jeho tělo je ergonomicky tvarované a disponuje flexibilním ramenem s decentními liniemi, které se skvěle přizpůsobí vašim křivkám. Má úzkou špičku usnadňující penetraci a měkké místo, které intenzivně tepe a masíruje bod G, který je považován za nejcitlivější erotogenní oblast. Oválná měkká hubička pak snadno vyhledá svůj cíl.

Funkce a vlastnosti:

Tři výkonné motory s tichým chodem pracující samostatně vám dají na výběr fantastických 5 intenzit síly tlakových vln, které vás doprovodí do erotického ráje. Ty citlivě nasávají a zase vypouštějí klitoris bez jediného přímého doteku, což vede k velmi rychlému nástupu vyvrcholení. 5 intenzit pulzací zaměřených na bod G a 10 hlubokých vibračních rytmů doplní vaši slast a vychutnáte si je plnými doušky. Vibrátor ovládáte pomocí tří dostupných tlačítek na vnější straně.

Voděodolnost a napájení:

Vibrátor je odolný proti stříkající vodě dle IPX6, takže jej můžete vzít s sebou do sprchy.
O nabíjení se postará přiložený magnetický USB kabel.

Ovládání:

Podržením jakéhokoliv tlačítka po dobu 3 vteřin vibrátor zapnete. Rozsvítí se LED dioda a vibrátor vás přivítá krátkou vibrací. Krátkým stiskem tlačítka se symbolem úst zapnete a měníte jednotlivé intenzity síly tlakových vln. Krátkými stisky prostředního tlačítka se symbolem špičky zapnete a měníte pulzace bodu G. Krátkými stisky tlačítka se symbolem vlnky zapnete a měníte jednotlivé vibrační rytmy. Požadovanou funkci vypnete podržením příslušného tlačítka po dobu 3 vteřin.

Doporučení a údržba:

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky.
Před i po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Parametry