ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit pink

Vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit pink

Fantastický vibrátor se stimulátorem klitorisu YEQU ANGELIA Rabbit z růžového sametově jemného silikonu. Funkce vyhřívání, rotace špičky a 20 vibračních režimů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Víte co chcete, avšak nenašla jste zatím hračku, která by vás zaujala a vystihla vaše tajné touhy? Tento vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit v decentní růžové barvě obšťastní a polaská i nejnáročnější ženy. Výčet jeho dovedností je obrovský. V první řadě je nutno zmínit skvělý materiál. Je vyroben z ultra jemného a sametově hebkého silikonu prvotřídní kvality, který vás prostě okouzlí na první dotek. Rovné pevné rameno má na svém povrchu stimulační drážky, které každičkým pohybem podráždí okolí vaší lasturky. Na konci špičky naleznete malý jazýček, který pod vlivem slastného brnění rozechvěje vaše nitro, stejně jako na flexibilním stimulátoru klitorisu, kde se nachází tři kmitající jazýčky za účelem perfektní imitace orálního sexu. Vaše perlička bude v sedmém nebi. Dva výkonné a tiché motory rozehrají symfonii vašich nezadržitelných výkřiků. Na výběr máte neuvěřitelných 20 silných vibračních a pulzačních rytmů. Když objevíte tuto slast a spojíte ji s rotující hřídelí vibrátoru, bouřlivé vyvrcholení na sebe nenechá dlouho čekat. 3 režimy rychlosti rotace špičky, která zároveň přiráží hlouběji vás rozpálí, podobně jako jeho funkce vyhřívání. Ta nahřeje špičku vibrátoru tak, aby byla vaše intimní chvíle maximálně příjemná. Všechny funkce lze užívat nezávisle na sobě. Nesmí samozřejmě chybět voděodolnost, takže jej můžete vyzkoušet také s teplou vodou ve sprše. A jistě vás také potěší, že energii mu doplníte pohodlně přiloženým magnetickým USB kabelem.
Dopřejte si luxus a rozmazlete své tělo. Odměnou vám budou fenomenální prožitky vedoucí k extázi.

Jednoduché ovládání si rychle osvojíte. Podržením vrchního tlačítka se symbolem vlnek po dobu 1 vteřiny zapnete a vypnete vibrace. Krátkými stisky měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Podržením po dobu 1 vteřiny prostředního tlačítka power spustíte a vypnete rotující hřídel, krátkými stisky přepínaté rychlost. Podržením spodního tlačítka se symbolem plamene po dobu 1 vteřiny zapnete a vypnete funkci vyhřívání.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor YEQU ANGELIA Rabbit pink:

  • parádní králičí vibrátor potěší i náročné ženy
  • pevné tělo s dráždivými drážkami na povrchu
  • kvalitní sametově hedvábný silikon ultra hebký na dotek
  • 2 výkonné motory s tichým chodem
  • neuvěřitelných 20 různých vibračních a pulzačních režimů
  • na špičce a stimulátoru klitorisu disponuje kmitajícími jazýčky pro ještě větší vzrušení
  • funkce vyhřívání a rotací špičky s přirážením
  • voděodolný pro mokré hrátky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 23,3 cm, použitelná délka 14 cm, průměr 3,4 cm, délka stimulátoru 5 cm, průměr stimulátoru 3,4 cm, šířka jazýčků 1,1 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry