ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
WOMANIZER LIBERTY Limited 5th Anniversary Edition Pearl White

WOMANIZER LIBERTY Limited 5th Anniversary Edition Pearl White

Limitovaná edice WOMANIZER LIBERTY perleťové barvy oslavuje 5 let unikátních bezdotykových stimulací klitorisu. Je vhodný na cesty a má 6 režimů tlakových vln.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Světová značka WOMANIZER se stará o luxusní potěšení žen již 5 let. Na oslavu svých mimořádných úspěchů v oblasti dámského světa přichází v podobě osvědčené klasiky v elegantním designu. Užijte si atraktivní moderní perleťovou barvu a rozmazlete své tělo mnohonásobnými divokými orgasmy. Limitovaná edice WOMANIZER LIBERTY Limited 5th Anniversary Edition je zde pro všechny ženy, kterým chybí rychlé a zaručené dosáhnutí toho nejintenzivnějšího vyvrcholení na světě. Tento maličký šikula, který se pohodlně schová v dlani je vyroben z příjemného odolného ABS plastu a hubičky z ultra jemného hebkého silikonu prvotřídní kvality. Je perfektní k cestování, protože se vejde do každé kabelky a můžete jej pomocí krytky hygienicky uzavřít. Jeho silný a extrémně diskrétní motor jej tak připraví na vlnu potěšení, ať už jste kdekoliv. A co ve vás vyvolá tak slastné pocity? Tlakové vlny. Unikátní patentovaná technologie Pleasure Air™, která jemně a citlivě nasává váš klitoris bez jediného doteku vás tajně odnese do erotického ráje. Miliony spokojených uživatelek na celém světě si jej nemůžou vynachválit a tuto bezkontaktní stimulaci pouhým vzduchem hodnotí jako spolehlivý a velmi rychlý způsob, jak dosáhnout bouřlivého konce do několika málo minut. Na výběr máte 6 intenzit síly, které se o vaši perličku postarají s tou nejněžnější péčí. Aby byly vaše intimní chvilky dokonalé, můžete je spojit s teplou vodou ve sprše nebo ve vaně, protože je plně vodotěsný. V krásné krabičce navíc dostanete náhradní silikonovou hubičku a saténový pytlík pro bezpečné uschování. Jeho energii mu dobijete pomocí přiloženého magnetického USB kabelu.
Nechejte se ovívat smyslným vánkem a objevte pravou vášeň autoerotiky.

Jednoduché ovládání jej dovolí rychle použít opravdu kdekoliv. Podržte spodní tlačítko + po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Přivítá vás rozsvícením LED diody uvnitř hubičky a spustí nejslabší intenzitu tlakových vln. Pro přidání intenzity krátce stiskněte tlačítko +, krátkými stisky tlačítka - intenzitu ubíráte. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka + po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat WOMANIZER LIBERTY Limited 5th Anniversary Edition Pearl White:

  • světoznámý LIBERTY v limitované edici oslavující 5 let luxusního potěšení
  • stimulátor klitorisu na bázi vzduchových bezkontaktních tlakových vln
  • příjemné tělo z odolného ABS plastu a hubička z ultra jemného a sametově hebkého silikonu
  • uzavíratelná hygienická krytka pro bezpečné cestování
  • unikátní patentovaná technologie Pleasure Air™
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • 6 intenzit nastavení pulzace
  • kompaktní velikost vhodná do každé kabelky
  • vodotěsné provedení pro mokré hrátky ve sprše nebo ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého magnetckého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: perleťová, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 10 cm, šířka 4,6 cm, hloubka při uzavření 5,1 cm, hloubka při otevření 4,6 cm, vnitřní rozměr hubičky 1,1 cm x 1,6 cm
Vibrace: ne
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry