ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
4SEX panák realistický ROCCO

4SEX panák realistický ROCCO

Propracovaný realistický muž ROCCO je vyroben z materiálu imitující lidskou kůži a ohebný do téměř jakékoliv pozice. Má implantované vlasy, řasy i obočí.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Připadáte si osamělí a hledáte společnost, která bude mít vždy chuť i náladu pro vaše touhy a erotickou fantazii? Pozvěte na rande tohoto stylového gentlemana a dovolte mu potěšit všechny vaše smysly. Realistický panák ROCCO je vysportovaný chlapík světlé pleti, kterému nejsou cizí žádné sexuální praktiky. Životní velikost, autentický moderní vzhled a ty nejkvalitnější materiály z něj dělají vhodného kamaráda pro všechny příležitosti. ROCCO vás překvapí nejen na první pohled!

Tělo tohoto chlapáka je vyrobeno z realistického TPE materiálu, který se vyznačuje dokonalým napodobením lidské kůže. Na dotek je velmi hebký a příjemný a jeho skvělou vlastností je, že dokáže rychle přijímat teplo a udržet jej. Perfektně vypracované detaily jako například články prstů, posilované břišní svaly a prsa včetně bradavek vás přesvědčí o tom, že jej chcete mít doma k dispozici, abyste se k němu mohli kdykoliv přivinout.
Jeho hlava je naopak vyrobena z hedvábného silikonu a dostane vás svou výjimečnou přirozeností. Díky tužšímu silikonu věrně kopíruje například chrupavky v uších či nos, lícní kosti i vyzývavé rty, takže téměř nepoznáte rozdíl. Naprostou mimořádností jsou pak implantované krátké vlasy, řasy a precizně upravené obočí. Stylové strniště vytvoří dojem drsňáka a skleněné oči mají skutečně uhrančivý pohled, který vám dá jasně najevo, že je připraven vás perfektně uspokojit. ROCCO má také decentní ochlupení v podpaží, na hrudníku a také v klíně, což z něj dělá drsnějšího a ještě přirozenějšího muže. Také tyto chloupky jsou rovněž nastřelené aby podtrhly neumělý vzhled.

Samozřejmostí je možnost využití análního otvoru tohoto borce. Bude vám plně k službám. Vnitřní stimulační tunel vás bude nádherně laskat a dráždit. Stejně tak jeho 27,5 centimetrů dlouhá a 4,7 cm objemná chlouba bude připravena k divoké nespoutané jízdě. ROCCO se nebude bránit ničemu a nedovolí si odmlouvat. Pevná konstrukce z nerezové oceli s klouby skrytá v jeho nitru se bez námahy přizpůsobí poloze, kterou si chcete vychutnat. Dokáže si sednout, opřít se o stůl a když má dostatečnou oporu, může dokonce i stát. Penis má také kovovou výztuž, kterou lze ohnout dle vašich preferencí. V balení vám dodáme také bohaté příslušenství jako je klystýr pro čištění, luxusní ochranné roucho pro uschování, bavlněné rukavice k čistotné manipulaci, hřeben pro úpravu stylu vlasů a sexy obleček.
Nebraňte se ničemu, ROCCO vás nikdy neodmítne, přívětivě vás zbaví stresu a dopřeje vám nezapomenutelné chvíle vášně.

UPOZORNĚNÍ:
Pokud ROCCOVI koupíte vlastní obleček, doporučujeme pouze bílé nebo velice světlé odstíny, aby nedošlo k zabarvení jeho kůže. Stálost barvy vyzkoušejte na méně viditelném místě např. na chodidle panáka!
Panáka, prosím, ošetřujte jen dle pokynů uvedených v příloze PDF, kterou najdete pod fotografií.
Vyhněte se ostrým předmětům, nadměrnému slunečnímu záření a blízkosti tepelných ploch včetně otevřeného ohně. Snažte se stavět panáka pouze na hladké povrchy a rovné podlahové krytiny. Taktéž neohýbejte panáka do nepřirozených úhlů. Panák by například neměl sedět v tzv. tureckém sedu.
Oblečení na obrázku je pouze ilustrační a může se lišit od skutečně dodaného prádla.
V případě lubrikace používejte jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu materiálu. Celou naší nabídku najdete zde.

Proč si vybrat 4SEX panáka realistického ROCCA:

  • neskutečně věrohodný muž se skutečným výrazem a perfektními detaily
  • dokonale autentické ochlupení včetně implantovaných vlasů, řas a obočí
  • vyroben z realistického materiálu TPE imitující lidskou kůži
  • konstrukce s klouby z nerezové oceli
  • je ohebný do téměř jakékoliv pozice a opřený může dokonce i stát
  • součástí balení je bohaté příslušenství

Parametry:


Barva pleti: světlá
Materiál: TPE materiál, nerezová ocel (konstrukce a klouby), silikon
Rozměry: výška 170 cm, obvod hrudníku 82 cm, obvod pasu 69 cm, obvod boku 96 cm, délka paží 62 cm, délka nohou 89 cm, délka chodidel 22 cm, obvod stehen 56 cm, použitelná hloubka análku 13 cm, průměr roztažitelný, délka penisu 27,5 cm, použitelná délka 20 cm, průměr 4,7 cm, hmotnost 45 kg
Vibrace: ne
Lubrikace: pouze gely na vodní bázi
Pozn.: oblečení i paruka na obrázku je pouze ilustrativní a liší se od skutečně dodaného oblečku, který je součástí balení.
V případě, že ROCCOVI koupíte vlastní obleček, doporučujeme pouze bílé nebo velice světlé odstíny, aby nedošlo k zabarvení jeho kůže. Stálost barvy vyzkoušejte na méně viditelném místě např. na chodidle panny!

UPOZORNĚNÍ: Panáka, prosím, ošetřujte jen dle pokynů uvedených v příloze PDF, kterou najdete pod fotografií.

Zákazník, který si objednává realistickou pannu, která není skladem, ale jen na objednávku, je povinen zaplatit 50% zálohu z uvedené ceny na webu viz. Obchodní podmínky. Tato záloha je v případě zrušení objednávky ze strany zákazníka nevratná.
V případě, že se zákazník rozhodne pro platbu "Na dobírku", účtujeme si zálohu ve výši 1.000,- Kč z důvodu nadrozměrného zboží. Zboží je samozřejmě odesíláno na naše náklady a částka slouží jen jako jistina, že si zákazník objednané zboží převezme a bude odečtena z celkové částky za zboží. V případě platby kartou nebo převodem není záloha účtována.

Parametry
Barva pokožky:
Výška: