Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
4SEX panna realistická SAMANTHA

4SEX panna realistická SAMANTHA

Panna realistická SAMANTHA je vyrobena z materiálu podobného kůži, je skvěle propracovaná a ohebná do téměř jakékoliv pozice.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nejnovější typ realistické panny ve velikosti 165 cm.

Propracovaná do detailu a tak ohebná – lepší než živá.

Dokonalé křivky padnoucí skvěle do ruky.

Bez výmluv okamžitě připravena k akci.

Neklade žádné překážky vaší fantazii.


SAMANTHA se těší, až si s ní budete dělat, co vás jen napadne a neřekne vám na to ani slovo! Má velmi krásný obličej se skutečným výrazem, plné tvarované rty a její oči s řasami jsou jako živé. Žádný nevýrazný „klaunský“ obličej jak bývá u obyčejných panen zvykem. Velká pevná prsa s bradavkami vypadají jako pravá a vy si s nimi můžete hezky pohrát a pomazlit je. Pro vaše potěšení můžete využívat všech jejích otvorů – pusinky, vagíny i análu.

SAMANTHA je vyrobena z termoplastických elastomerů (TPE), díky kterým je tak krásně ohebná a její světlá pleť dokonale napodobuje skutečnou kůži, jež je velmi realistická na dotyk. Vnitřní výztuhu tvoří nerezová ocel s klouby, proto není problém si SAMANTHU připravit a ohnout do kterékoli vaší oblíbené pozice.

Spolu se SAMANTHOU vám dodáme bohaté příslušenství: paruku, sexy obleček, klystýr k čištění, bavlněné rukavice a ochranné textilní roucho.

Proč si vybrat pannu realistickou SAMANTHU:

  • neskutečně věrohodná panna se skutečným výrazem
  • vyrobena z materiálu, který napodobuje lidskou kůži
  • je ohebná do téměř jakékoliv pozice
  • součástí balení je bohaté příslušenství

Parametry:


Barva pleti: světlá
Materiál: TPE, nerezová ocel (klouby), silikon
Výška: 165 cm
Prsa: 84 cm
Pas: 56 cm
Boky: 86 cm
Hloubka pusy: 13 cm
Hloubka vagíny: 18 cm
Hloubka análního otvoru: 16 cm
Hmotnost: 32 kg
Pozn.: oblečení i paruka na obrázku je pouze ilustrativní a liší se od skutečně dodaného oblečku, který je součástí balení.
V případě, že panně koupíte vlastní obleček, doporučujeme pouze bílé nebo velice světlé odstíny, aby nedošlo k zabarvení kůže panny. Stálost barvy vyzkoušejte na méně viditelném místě např. na chodidle panny!

UPOZORNĚNÍ: Pannu, prosím, ošetřujte jen dle pokynů uvedených v příloze PDF, kterou najdete pod fotografií.

Zákazník, který si objednává realistickou pannu, která není skladem, ale jen na objednávku, je povinen zaplatit 50% zálohu z uvedené ceny na webu viz. Obchodní podmínky. Tato záloha je v případě zrušení objednávky ze strany zákazníka nevratná.
V případě, že se zákazník rozhodne pro platbu "Na dobírku", účtujeme si zálohu ve výši 1.000,- Kč z důvodu nadrozměrného zboží. Zboží je samozřejmě odesíláno na naše náklady a částka slouží jen jako jistina, že si zákazník objednané zboží převezme a bude odečtena z celkové částky za zboží. V případě platby kartou nebo převodem není záloha účtována.

Parametry
Barva pokožky:
Výška:
Zařazení do kategorií
Silikonové panny