Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS zelené

Body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS zelené

Výjimečné body z tenkých elastických proužků a okrasné květinové krajky s řasovými okraji. Svůdný vzhled otevřených tang s korzetovým vázáním nad zadečkem.
Barva:
Vyberte si velikost:
869 Kč
Popis zboží

Říká se, že méně je někdy více. Toto neuvěřitelně smyslné body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS ve smaragdově zelené barvě je toho důkazem. Minimalistický desegn, který má ovšem veškeré předpoklady, které potřebujete pro vzrušující svádění. Luxusní květinová krajka, korzetové vázání, podvazky, otevřený rozkrok, ale také mnoho odhalené kůže, to vše muži milují. Oblečte si toto erotické prádlo a užívejte si magnetické přitažlivosti a obdivných pohledů, které vám nabízí.
Body je ušito z elastických proužků a hedvábně jemné a měkké květinové krajky. Pružná tkanina se skvěle přizpůsobí vašim křivkám a báječně obepne tělo. Dodá vám pocit jistoty i volnosti a pohodlně se nosí. Začíná podprsenkou bez kostic a bez výplně, která díky menšímu střihu košíčků a hlubokému výstřihu povznese vaše ňadra na zcela novou úroveň. Průsvitná krajka ozdobená řasovými okraji navíc nechá lehce nahlédnout pod pokličku. Zapíná se vzadu na háček a nastavitelnými ramínky si přesněji upravíte velikost. Od dekoltu se spouští tři proužky, které dodají vašemu bříšku šmrnc a navazují na rozkošná originální tanga. Ta mají přední panel z totožné krajky, která se v rozkroku střídá se dvěma proužky. Díky tomu dopřejí otevřený klín, který využijí všichni nedočkavci a milovníci rychlovky. Váš zadeček v nich bude doslova neodolatelný a nad ním se nachází fantastický detail v podobě korzetového vázání, které podpoří atraktivitu celkového vzhledu. Dvojité proužky na těle vypadají perfektně a vyzdvihnou vaše boky. Čtyři integrované podvazky zakončené klasickými skobami budou připravené k uchycení vašich oblíbených punčoch, aby se váš večer stal nezapomenutelným. Punčochy nejsou součástí balení. Jako bonus ovšem dostanete v balení také elegantní masku na oči, tvořenou krajkou a širokou saténovou stuhou. Tajemné hrátky tak mohou začít.
Jste připravena na noc plnou vášně a hmatatelného chtíče?

Proč si vybrat Body Baci Lingerie LACE WITH GARTERS:

  • výjimečné erotické prádlo ideální pro dokonale svůdné vášnivé noci
  • mimořádně elastické proužky kombinované s ozdobnou krajkou s řasovými okraji
  • hedvábně jemná a pružná tkanina se skvěle přizpůsobí křivkám a nabídne pohodlné nošení
  • dostatek odhalené kůže a průsvitný charakter podpoří magnetickou přitažlivost
  • podprsenka bez kostic a bez výplně s hlubokým výstřihem povznese ňadra a dopřeje volnost
  • originální tanga s otevřeným rozkrokem vyzdvihnou krásu vašeho zadečku
  • možnost rychlé akce potěší všechny nedočkavce
  • unikátní prvek v podobě korzetového vázání vzadu se stane neodolatelným
  • nastavitelná ramínka i integrované podvazky pro přesnější úpravu velikosti
  • nabízíme ve velikosti S/M, M/L a XL/2XL

Parametry:


Barva: zelená
Materiál: 90% nylon, 10% elastan
Velikost: S/M, M/L, XL/2XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
90% nylon, 10% elastan 
Články